Marina Voica a împlinit azi 88 de ani: „Dacă mă simt bine, mai urc pe scenă”. Cu cât i s-a majorat pensia, după recalculare: „Îmi pot permite orice!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marea noastră solistă Marina Voica, celebră cu refrenul „Și, afară, plouă, plouă!”, a împlinit azi 88 de ani. E încă un munte de energie: cântă, dansează și conduce mașina, sfidând trecerea timpului. Artista susține, exclusiv pentru Click!, că, la această vârstă, e greu să îți mai dorești și altceva decât sănătate. Nu duce însă grija zilei de mâine, având o pensie bună, din care își poate cumpăra tot ce are nevoie.

Marina Voica: „Niciodată nu am primit atâtea felicitări!”

Marina Voica e fericită că, azi, de ziua de naștere, când a împlinit 88 de ani, a primit sute de felicitări din partea fanilor, pe conturile sociale. E mulțumită sufletește că, în ciuda vârstei înaintate, publicul încă o dorește în spectacole, pe scenă:

„Mulțumesc pentru felicitări, salutări tuturor, cu mult drag. La 88 de ani, ce îmi mai doresc? Eu cred că e o întrebare fără răspuns, sănătatea e bună, atât. Ce va fi va fi.

Dacă mă simt bine, mai urc pe scenă, îmi pot permite însă să și refuz. Dacă vreau, mă duc, la concerte, dacă nu, nu. A fost un an fructuos pentru mine, cu multe evenimente. Și niciodată nu am primit atâtea felicitări, prieteni, cunoștințe, de care am și uitat să existe, mi-au scris, m-au sunat. E frumos. Nu este nimic degeaba”.

Cu cât i s-a majorat pensia, în 2024?

Susține că o duce decent, din punct de vedere financiar, și că nu avea mari așteptări în urma recalculării pensiei. Totuși, poștașul îi va aduce bani ceva mai mulți:

„Mi-a mai crescut un pic pensia, cu ceva bănuți, dar nu mă bazez pe ea, pe acești bani. Eu, de fapt, nu am o pensie pentru anii de muzică, ci am o pensie de urmaș, după soțul meu.

Nu este mare, pentru că el a murit foarte tânăr, nu avea foarte mulți ani de muncă, dar mai și cânt, adaug bani. În plus, am o indemnizație de merit, destul de bună, deci pot să-mi permit să-mi cumpăr orice”, a mai menționat artista, exclusiv pentru Click!

Pe ce cheltuiește cel mai mult? Care este marele ei viciu?

Interpreta de muzică ușoară Marina Voica are un mare viciu, shoppingul. Artista recunoaște că mare parte din bani îi cheltuiește, chiar și acum, pe haine și pe încălțăminte:

„Am această pasiune, nu pot renunța la ea, cheltuiesc mult pe haine, dar mai ales pe pantofi și pe încălțăminte de tip sport. Am zeci de perechi, nu mai știu pe unde să le depozitez, în căsuța mea din Breaza.

Cele mai multe nu le cumpăr din magazine, ci de pe Internet, vânez promoțiile, reducerile”, ne-a mai declarat artista, exclusiv pentru Click!

Marina Voica e șoferiță și la 88 de ani

Artista nu renunță la șofat, o altă mare pasiune. De 20 de ani, ea are aceeași mașină:

„Conduc de 43 de ani, iar de 20 de ani, de când m-am mutat la Breaza, am această mașină, un Peugeot 107. Sunt moartă după mașini, îmi place să conduc și mă înțeleg de minune cu autoturismul pe care îl am”, mai menționa Marina Voica, în alt interviu exclusiv pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
banner adda png
Joaquin Phoenix jpeg
salman khan iulia vantur jpg
banner Daniel Pavel
image
actualitate.net
image
actualitate.net