Marina Voica spune adevărul despre presupusa poveste de dragoste cu Florin Piersic, care a frânt multe inimi. S-au iubit în secret? „M-a admirat, dar nimeni nu s-a dat la mine!”

#Exclusiv Click!

Marina Voica a fost, de departe, una dintre cele mai frumoase artiste din anii comunismului. Ea ne-a povestit, exclusiv pentru Click!, despre relația cu Florin Piersic, actorul nestatornic în dragoste, care a bifat trei căsnicii, dar și multe relații pasagere cu femei superbe. Au fost sau nu iubiți, așa cum se zvonea?

Florin Piersic era considerat Alain Delon de România

Florin Piersic a avut lipici la femei, fiind considerat Alain Delon de România. A fost însă și Marina Voica una dintre victimele în dragoste ale artistului iubăreț? Artista ne-a vorbit despre relația cu Florin Piersic, pe care l-a cunoscut în lungile turnee prin țară: 

„Eu și Florin suntem cam de o vârstă, eu am 77 de ani, el are 78, tare frumușei eram amândoi. Ne-am cunoscut în turnee, am avut și emisiune cu el, avea succes la femeile superbe din lumea artistică. Și pe mine m-a admirat enorm, dar niciodată nu a îndrăznit mai mult.

Pot spune că impuneam, din lumea artistică niciun actor nu s-a dat la mine. Iar între mine și Florin Piersic nu a fost o chimie a iubirii. Și acum mi-e tare drag de el, este din generația mea. Admirație și atât!”.

Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori: ”Stârneam intrigi și gelozii!”

Artistul Florin Piersic a bifat o poveste de dragoste și cu solista Angela Similea, iar actrițele Tatiana Iekel și Anna Szeleș i-au fost soții, cu fiecare având câte un fiu. Dar, a curtat-o și pe Cezara Dafinescu, dezvăluirile ei recente fiind savuroase. El ar fi îndemnat-o să divorțeze de George Motoi, ca să fie împreună.

Din 1993, Florin Piersic este căsătorit cu Anna Torok, contabilă de profesie, alături de care locuiește în Cluj. De altfel, Florin Piersic recunoaște că a fost un iubăreț, nu a ascuns niciodată că a fost un mare admirator al femeilor:

„Mi-au ieșit în cale multe femei frumoase și mai toate îmi plăceau. Plecam mult de-acasă pentru filmări, repetiții, turnee şi mă îndrăgosteam când de una, când de alta. Stârneam intrigi și gelozii, dar niciodată n-am vrut să fac pe cineva să sufere”, dezvăluia el, într-un interviu pentru Formula AS.

Angela Similea, despre Florin Piersic: „Dacă ești fluture te-ai ars!”

În cartea „Angela-cântec și rugă”, solista a vorbit despre relația cu Florin Piersic, despre care vuia o țară întreagă, în anii 80:

„Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că «dacă eşti fluture» te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o «lampă ». Dar am creat un cuplu. Pe scenă, la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeles, soţia lui, a suferit mult.

Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma-urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”.

Marea iubire a Marinei Voica: „Este un geniu muzical!”

Totuși, Marina Voica a trăit o poveste de dragoste cu un artist. Este vorba despre celebrul solist Laurențiu Cazan. În 1984, când s-au mutat împreună, Marina avea 47 de ani, iar Laurențiu avea numai 23. Artista nu a uitat acea legătură de suflet, chiar dacă mulți au judecat-o aspru:

„Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel, aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul, într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical”, spunea ea într-un interviu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net