Femeile din viața lui Florin Piersic! A iubit multe vedete superbe și a avut iubiri interzise: „Era un diavol frumos”

Viața personală a lui Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți actori români, a fost întotdeauna un subiect care a stârnit controverse pentru public. Pe lângă cariera sa strălucitoare pe scenă și în fața camerelor, actorul a avut parte de mai multe relații și căsătorii care au stârnit curiozitatea fanilor.

Femeile din viața lui Florin Piersic!
Femeile din viața lui Florin Piersic!

Femeile din viața lui Florin Piersic!

Primul mariaj al lui Florin Piersic a fost cu Tatiana Iekel, în anii '60, rezultând în nașterea fiului lor, Florin Jr. Cu toate că pareau să aibă toate șansele să formeze o familie fericită, căsnicia lor a ajuns la final odată cu divorțul din 1974. Tatiana a mărturisit că principalul motiv al despărțirii a fost infidelitatea actorului. Aceasta spunea că maestrul se îndrăgostea de toate partenerele de scenă.

Următoarea căsătorie a fost cu Anna Szeles, cu care a avut un fiu, Daniel. Totuși, această căsnicie s-a sfârșit în 1985, când Anna a obținut divorțul și s-a mutat în Ungaria împreună cu fiul lor.

A treia și ultima căsătorie a fost cu Ana Török, în 1993, după o relație de șapte ani. Deși Ana nu avea nicio legătură cu lumea artistică, fiind de meserie merceolog, căsătoria lor a durat ceva timp. Pe lângă aceste căsnicii, viața sentimentală a lui Florin Piersic a fost presărată cu numeroase relații și aventuri pasionale. Otilia Barbath și Gabriela Vlad au fost două dintre partenerele sale controversate, care au reușit să îl facă pe marele actor să se îndrăgostească. Otilia l-a părăsit după ce ar fi înșelat-o cu Gabriela, studentă la Teatru la acea vreme, dar cu care a ținut legătura în timp.

De asemenea, s-au făcut cunoscute și alte relații, cum ar fi cea cu Angela Similea, considerată „interzisă" la vremea respectivă, deoarece ambii erau căsătoriți.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasări și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toți. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum.

La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toată regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, a dezvăluit Piersic.

În plus, nu putem omite legătura specială dintre Florin Piersic și partenera sa de scenă, Marga Barbu, soția cunoscutului scriitor Eugen Barbu, cu care ar fi avut ceva mai mult decât o relație de colegialitate.

Una dintre relațiile cele mai stabile ale lui Florin Piersic a fost cu actrița Gabriela Werner, care era cu 17 ani mai tânără decât el. Într-un interviu recent, Gabriela a povestit cum s-au întâlnit și cât a durat legătura lor. Cei doi s-au îndrăgostit în 1974, în același an în care Florin Piersic s-a despărțit de Tatiana Iekel, și au rămas împreună până în 1983. Această relație a coincis cu perioada în care Piersic era căsătorit cu Anna Szeles.

„Am fost 9 ani împreună și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contră pot spune, eram împreună foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente… dar viață bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate (..)

Dacă rămâneam cu el, era vai de viețișoara mea…nu trebuie să crezi în pomii fructiferi, că ei împart fructele tuturor…Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astăzi are 80 și este la fel de chipeș”, spunea Gabriela Warner.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net