Marina Voica și Horia Moculescu, iubire neîmplinită! De ce nu au reușit să formeze un cuplu: „Ne culcam împreună”

După mai bine de jumătate de veac, Horia Moculescu i-a recunoscut Marinei Voica faptul că a fost îndrăgostit de ea. „Marina avea un farmec absolut și o senzualitate ce-o făcea mult mai atrăgătoare, o armă extraordinară", declara acesta.

Horia Moculescu a fost îndrăgostit de Marina Voica Foto: Facebook
Horia Moculescu a fost îndrăgostit de Marina Voica Foto: Facebook

Horia Moculescu povestește că totul se întâmpla în urmă cu mai bine de 60 de ani. „Nu exista unul dintre noi să nu încerce să-i facă un pic de curte. Marina avea un farmec absolut și o senzualitate ce-o făcea mult mai atrăgătoare, o armă extraordinară. Pe vremuri făceam turnee din vagon, acolo era mai toată viața noastră, nu aveam secrete", spunea Horia.

Horia Moculesu: „Știa de atunci că țineam la ea"

„Marina tu știai că vorbesc despre tine. Eu am atâtea de spus despre tine. N-aș vrea ca lumea să nu știe că primul turneu împreună cu tine a fost în 1964. Plecam în turneu cu lunile. Mergeam cu vagonul de dormit și ne trezeam, ne culcam împreună. (...) Știa de atunci că țineam la ea. Pleca ea undeva fără să știu eu?", declara Horia Moculescu, la "Agenția Vip". 

Marina Voica: „Horia avea grijă de mine"

„Horia Moculescu avea grijă de mine. Eu trezesc acest sentiment de ajutorare. În schimb, stau bine pe picioare și Horia știe. Mă las să fiu îngrijită de alții", a spus Marina Voica, la "Agenția Vip"

Începând din anii '70 până la '80 am fost în vârf. Toată ziua eram la televizor și la radio. Vreau să rămână amintiri despre mine. Undeva această ață care este viață se rupe, dar coeficientul crește atunci când te apropi de o vârstă. Sunt conștientă, mă grăbesc", spunea Maria Voica, pentru "Agenția Vip". 

Marina Voica are 87 de ani și cântărește numai 39 de kilograme Foto: Facebook
Marina Voica are 87 de ani și cântărește numai 39 de kilograme Foto: Facebook

Despre Marina Voica 

Marina Voica este o artistă foarte cunoscută de la noi din țară. La cei 87 de ani pe care îi are, cântăreața reușește să fie o femeie demnă de apreciat. Cu toate acestea, artista nu a reușit să treacă peste drama care a lovit-o acum un an, când fratele ei mai mare a decedat. 

Cu toate că Marina Voica a strălucit în lumea artistică prin prestația sa vocală și prin calitățile sale actoricești remarcabile, ea a rămas întotdeauna modestă și devotată pasiunii pentru artă. Din păcate, la vârsta de 87 de ani, cântăreața a ajuns piele și os, ea cântărește acum doar 39 de kilograme. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net