Mărturisirea neașteptată a doctorului Cristian Andrei despre reputația sa

Cristian Andrei, medic specialist neuropsihiatru, a devenit un nume remarcabil în lumea medicală, iar cu trecerea timpului, a căpătat și un supranume care atrage atenția. Într-un interviu recent, doctorul a vorbit despre propria reputație și a dezvăluit părerea sa despre supranumele care i-a fost atribuit.

Cristian Andrei. Foto: arhiva
Cristian Andrei. Foto: arhiva

Ședințe gratuite la doctorul Cristian Andrei

Cu o carieră vastă de trei decenii în psihiatrie, Cristian Andrei a ales să ofere ședințe gratuite semenilor săi, deschizând ușile cabinetului său și pentru cei care, în mod normal, nu ar căuta ajutorul unui specialist în sănătate mentală. 

Nu merg decât în liceele unde sunt chemate. Altfel, nu! Și e bine de știut că cei tineri nu se gândesc atât de mult la sex, pe cât ar fi tentați, spre exemplu, părinții lor să creadă că fac acest lucru”, a declarat Cristian Andrei pentru canal33.ro, subliniind că relația cu tinerii se concentrează pe alte aspecte ale vieții și nu doar pe stereotipuri sexuale.

În ceea ce privește supranumele care i-a fost atribuit, medicul neuropsihiatru a părut să privească cu umor la situație. „E cam multă glucoză în afirmația asta!”, a spus el, sugerând că supranumele poate fi prea elogios pentru gustul său.

Citește mai multe pe canal33.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net