„Mecanicul vedetelor” a fost arestat. Cum a înșelat mai mulți maneliști, influenceri și oameni de afaceri

Ultima actualizare:

Un scandal uriaș a zguduit lumea showbiz-ului din România. Mai exact, cel care a fost supranumit „Mecanicul vedetelor” a fost arestat preventiv. Dumitru Giti, patronul unui service auto din Ștefănești, este acuzat că a înșelat peste 20 de proprietari de mașini de lux, printre care maneliști celebri, influenceri și afaceriști.

„Mecanicul vedetelor” a fost arestat preventiv. Foto: arhiva.
„Mecanicul vedetelor” a fost arestat preventiv. Foto: arhiva.

Acesta le-ar fi promis clienților săi servicii rapide și de calitate, însă, în realitate, banii plătiți pentru reparații, care ajungeau la câteva mii de euro, intrau direct în buzunarele mecanicului, fără ca autoturismele să fie reparate. Mai mult, se pare că, în anumite cazuri, mecanicul fura piesele mașinilor pe care le avea în atelier și le vindea ulterior.

Promisiuni false și bani pierduți

Printre păgubiți se numără și un afacerist cunoscut, Cristi Bârsan, căruia Giti i-ar fi sechestrat un bolid de jumătate de milion de euro, după ce antreprenorul a refuzat să plătească o sumă uriașă pentru o reparație nereușită. Într-un alt caz, un cântăreț celebru din industria manelelor a povestit cum mecanicul i-a promis că îi va repara mașina în doar două zile, dar după două luni nu doar că autoturismul nu era gata, ci Giti nu mai răspundea nici la telefon.

Operațiunea ilegală a mecanicului vedetelor

Atelierul a fost închis de polițiști
Atelierul a fost închis de polițiști

Poliția a intrat pe fir în urma mai multor plângeri depuse de victimele mecanicului. Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov, a declarat că, în urma perchezițiilor efectuate, au fost găsite mai multe aparate ilegale și s-a constatat că mecanicul a fost prins conducând fără permis.

Între timp, atelierul lui Giti a fost închis, iar pe poarta service-ului a fost afișat un anunț care informează că acesta este închis temporar.

Pentru faptele sale, „Mecanicul vedetelor” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar ancheta este în desfășurare, urmând să se stabilească cu exactitate câți clienți au fost păgubiți și ce daune au fost provocate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nicolae ciuca in elicopter jpg
cumparaturi carucior plin mancare alimente jpg
PAG 3 MAIN Inundații la Slobozia Conachi 2 FOTO Tudor Neacșu jpg
zăpadă în septembrie în Austria Foto Captura video X jpg
baza jos copac jpg
eclipsa de luna din 21 ianuarie 2019 jpeg
front avioane 1 jpg
aplicatii pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net