Informații-șoc din ancheta uciderii Adrian Kreiner. Cine le-ar fi spus hoților să-l jefuiască pe omul de afaceri din Sibiu. VIDEO

Apar noi informații în ancheta uciderii omul de afaceri sibian Adrian Kreiner. Ele sunt furnizate de unul dintre suspecți, care a detaliat modul în care s-a desfășurat jaful și ulterior asasinarea omului de afaceri din Sibiu.

Ghiţă Laurenţiu, unul dintre suspecții din cazul asasinării lui Adrian Kreiner / foto: Inquam Photos
Ghiţă Laurenţiu, unul dintre suspecții din cazul asasinării lui Adrian Kreiner / foto: Inquam Photos

O declarație exclusivă a fost obținută de la unul dintre suspecții implicați în faza de jaf, urmată de crimă, în legătură cu Adrian Kreiner, anunță Antena 3 CNN. 

Suspectul a dezvăluit informații clare cu privire la existența unui pont în legătură cu comiterea jafului.

Acesta susține că avea bănuieli încă de la începutul planificării că cei trei bărbați se îndreptau spre Sibiu în legătură cu pontul legat de omul de afaceri sibian.

O confirmare suplimentară vine de la altcineva, susținând că jafurile nu au fost întâmplătoare, iar cineva le-a furnizat hoților informații precise despre suma importantă de bani, ceasuri, bijuterii și posibil parolele criptomonedelor aflate în casa omului de afaceri. Există suspiciuni că acesta ar fi avut și afaceri în domeniul monedei virtuale.

Jaful ar fi fost premeditat, spune suspectul

Anchetatorii, de asemenea, se îndreaptă către această ipoteză a jafului premeditat, urmat de uciderea victimei, argumentând că captura, în special ceasurile furate din casa milionarului, pare prea mică pentru a motiva o agresiune atât de severă, care ulterior a dus la decesul acestuia la scurt timp după spitalizare.

Din acest motiv, se investighează ipoteza că acesta ar fi fost un jaf planificat cu ajutorul unui pont.

Dacă aceasta se dovedește a fi adevărată, devine evident că cineva din anturajul sau cunoștințele omului de afaceri erau implicate, având în vedere că persoana care a furnizat informațiile infractorilor cunoștea în detaliu planul casei și ce deținea omul de afaceri în proprietatea sa.

Motivarea instanței în cazul lui Adrian Kreiner

Cei trei suspecți în cazul morții lui Adrian Kreiner au petrecut doar câteva minute în vila omului de afaceri, conform informațiilor furnizate de Curtea de Apel Alba Iulia.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că aceștia au intrat în curte la ora 02:22, au părăsit locuința la ora 03:00, iar polițiștii au descoperit victima la ora 03:04. În timpul intrării, au forțat un zid metalic și au produs un scurtcircuit în curte.

După intrarea în garaj, prin spargerea unui geam termopan, au exercitat acte violente asupra lui Adrian Kreiner și au furat ceasuri de valoare.

Doi dintre agresori au fost capturați în Marea Britanie, iar al treilea suspect, Cosmin Costinel Zuleam, este încă în libertate. Procurorii susțin că aceștia au supravegheat locuința victimei dintr-o casă nelocuită din apropiere. Un complice din județul Timiș, Ilie Sitariu, a fost prins și arestat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net