Mărturia șocantă a bărbatului confundat cu unul dintre asasinii omului de afaceri Adrian Kreiner: „Mi-au dat cu pumnii în gură”

Ultima actualizare:

Polițiștii care trebuiau să-i prindă pe suspecții din cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner au făcut o gafă monumentală. Primul suspect prins s-a dovedit a fi...nevinovat.

Laurențiu Lăcătușu va da poliția în judecată / foto: captura digi24
Laurențiu Lăcătușu va da poliția în judecată / foto: captura digi24

Laurențiu Lăcătușu, bărbatul din Dolj confundat de polițiști cu unul dintre crimnali, s-a întors acasă, unde a fost așteptat de jurnaliști. Aici, el le-a povestit acestora cum a fost săltat de oamenii legii și lovit de mai multe ori, chiar sub privirile soției.

„Nu sunt vinovat”, au fost primele cuvinte ale doljeanului acuzat pe nedrept de crimă. Tânărul din Valea Stanciului a trecut printr-o experiență cel puțin traumatizantă.

„Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili (în fața casei – n.red.). M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie...Nu-mi dau seama cu s-a ajuns aici. Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la poliție?”, a declarat Laurențiu, potrivit Digi24.

Mai departe, tânărul a mai povestit și cum a fost abordat de polițiștii care l-au confundat. „De unde vii? Și unde mergi? Acasă? Suntem de la poliție, treci în mașină. Erau în civil. Domnule, stați așa, eu mă sui în mașină, dar o legitimație nu aveți? Ce legitimație, treci în mașină. Și atunci au început să mă târască pe jos”, mărturisește Laurențiu.

Soția lui Laurențiu a fost martoră la toată scena

Toată scena s-a derulat sub privirile neputincioase ale soției sale: Femeia susține că a văzut mai multe persoane suspecte care dădeau târcoale locuinței.

Pentru că s-a speriat, l-a chemat pe Laurențiu acasă, fără să știe ce va urma. „Am țipat în gura mare să iasă vecinii, că m-am gândit că sunt hoți. Am strigat „vecine sari repede că îl omoară pe Laurențiu”. Când colo era poliția. Ce treabă avea el de aici, un salahor, să ajungă tocmai până la Sibiu să facă crima. Cum să se poată? Un țăran? Haideți, doamnă, să fim serioși, că nu vine un țăran de aici să îți dea în cap la oraș, că nu știe ăla. Tot de acolo s-a făcut și s-a dat. Și bagă oameni nevinovați...”, a povestit femeia. 

În urma traumei suferite, bărbatul este hotărât să ceară daune în instanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net