Reacția incredibilă a soției suspectului reținut inițial în crima de la Sibiu: „Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină”

Ultima actualizare:

Suspectul reținut în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu nu a putut fi arestat preventiv deoarece nu s-au strâns suficiente probe împotriva sa. Soția acestuia a declarat că: „Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină, eu mă duc cu găini prin sat când vrea să taie o pasăre, că-i e milă şi nu poate, dar să omoare un om". Procurorii anunță că cercetările în acest caz continuă.

Detalii despre moartea omului de afaceri Adrian Kreiner Foto: Arhivă personală Facebook
Detalii despre moartea omului de afaceri Adrian Kreiner Foto: Arhivă personală Facebook

 „Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină"

Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu trei săptămâni, iar omul lucra cu ziua, după cum ne-a povestit partenera sa de viaţă. În plus, femeia susţine că acesta nu este în stare să omoare nici măcar o găină, scrie Observatornews.ro. „Toată familia a fost şocată, am copilul de 7 ani, a rămas traumatizat, trebuie să mă duc cu el la psiholog. Nu ştiu ce s-a întâmplat, soţul meu nu a avut nicio treabă cu aşa ceva, soţul meu a stat acasă, soţul meu lucrează prin sat acolo, de luni a început munca la Craiova.

Nicidecum aşa ceva, suntem oameni în toată firea, sunt trei săptămâni de când am avut cununia civilă, am venit din Italia. Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină, eu mă duc cu găini prin sat când vrea să taie o pasăre, că-i e milă şi nu poate, dar să omoare un om. Suntem o familie săracă, am şi soacra paralizată la pat. Soţul meu munceşte cu ziua, ce poate. Acum a găsit la Craiova pe şantier ca să aducă un ban în casă", a declarat femeia pentru Observator.

„Soțul meu nu a plecat nicăieri"

Despre noaptea jafului, soţia acestuia susţine că acesta a fost acasă, cu aproape toată familia. „Nu soţul meu nu a plecat nicăieri, nu a lucrat, nici la Sibiu, noi am plecat doar în Italia, am venit în luna iulie să ne stabilim acasă. Eram acasă pe 6-7 noiembrie. Numai acasă. Nu pleacă la baruri, nu stătea cu băieţii la baruri". 

Ce anunță procurorii din Sibiu

Cercetările în acest dosar continuă. Procurorii din Sibiu anunțau că cei trei suspecți care l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner au fost identificaţi, ei fiind din judeţul Dolj. Anchetatorii arătau că există posibilitatea ca ei să fi ieşit din ţară.

Bărbatul de 44 de ani din judeţul Timiş, suspectat că a ajutat cei trei suspecţi în cazul crimei de la Sibiu, a fost reţinut pentru 24 de ore. El i-ar fi transportat şi găzduit pe cei trei bărbaţi din judeţul Dolj care ar fi comis fapta, iar pe unul dintre ei l-ar fi ajutat să părăsească ţara.

Cum a murit omul de afaceri Adrian Kreiner

Ne reamintim că omul de afaceri Adrian Kreiner, bătut de trei hoți care au intrat în vila lui din Sibiu pentru a fura, a murit marți 8 octombrie 2023, la spital. Bărbatul de 50 de ani era în stare gravă, după ce a fost lovit în mod repetat la nivelul capului, trunchiului şi membrelor. Suspecţii l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare.

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște. Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice”, a scris, pe rețelele de socializare, logodnica lui Adrian Kreiner.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net