Au apărut primele imagini cu asasinii lui Adrian Kreiner, surprinse imediat după crimă. VIDEO

Au apărut primele imaginii cu cei trei suspecți în cazul crimei de la Sibiu, imediat după atac. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. 

Ei sunt suspecții care au spart casa omului de afaceri / foto: Politia Romana
Ei sunt suspecții care au spart casa omului de afaceri / foto: Politia Romana

Primele imagini cu asasinii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri ucis în bătaie, la Sibiu, au fost obținute în exclusivitate de Antena 3 CNN.

În imagini se vede și suspectul care avea arma

În materialul video apar indivizii care se grăbesc să se îndepărteze de casa milionarului Adrian Kreiner care a fost ucis în bătaie de aceștia.

Camere de supraveghere arată cum unul dintre ei ține în mână un pistol, cel cu care, de altfel, fiica milionarului a fost amenințată

Conform declarațiilor procurorilor, acesta fusese legat și obligat să le spună unde își ține bunurile de valoare.

Doi dintre suspecți au fost prinși în Marea Britanie

Doi dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinşi. Ei au fost depistaţi în Marea Britanie, iar poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea celui de-al treilea suspect.

Poţiţia Română anunţa, duminică, prinderea a doi dintre suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner.

„În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre autorităţile române şi cele din Ungaria, Franţa, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi Republica Irlanda, Poliţia Română a localizat doi bărbaţi, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiţi în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, respectiv în Scoţia şi Irlanda de Nord”, anunţă Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că cei doi au fost depistaţi de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

„În cauză, poliţiştii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea şi depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi devansarea termenului stabilit iniţial, astfel că, pe numele bărbaţilor au fost emise mandate de arestare preventivă şi, respectiv, mandate internaţionale de arestare. Ulterior, autorităţile române au transmis autorităţilor din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord mandatele internaţionale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”, a mai precizat sursa citată.

Al treilea suspect este căutat încă

Poliţiştii continuă activităţile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză.

Judecătorii stabiliseră pentru 22 noiembrie termenul de judecată în cazul mandatelor de arestare preventivă în lipsă, pentru a fi îndeplinită procedura de citare a inculpaţilor.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, însă, s-a judecat cauza, fiind emise mandate de arestare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net