UPDATE: Ei sunt asasinii omului de afaceri Adrian Kreiner. Poliția a publicat numele și fotografiile acestora

Ultima actualizare:

UPDATE: Cei trei suspecți au fost dați în urmărire internațională. Există informații că ei au părăsit țara imediat după decesul omului de afaceri sibian, Adrian Kreiner. Este posibil ca cel puțin doi dintre ei să fi plecat în Germania, țară în care au mai fost. 

Știre inițială:

Poliția a publicat numele și fotografiilor principalilor suspecți în crima de la Sibiu. Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă ar fi cei care l-au torturat până la moarte pe omul de afaceri Adrian Kreiner. Tribunalul Sibiu a emis duminică mandate de arestare preventivă pe numele celor trei suspecţi, relatează Agerpres. În nopatea de 5 spre 6 noiembrie, trei bărbați au pătruns în vila afaceristului sibian Adrian Kreiner. L-au torturat timp de 40 de minute, iar pe fiica acestuia au amenințat-o cu arma la tâmplă. Omul de afaceri a murit a doua zi la spital.

image

Au fost emise mandate de arestare 

Conform portalului Tribunalului, este vorba de Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă.

„În baza art. 226 şi art. 223 alin.1 lit.a şi alin.2 CPP, raportat la art.202 alin.1 şi 3 CPP, admite propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Z.C.C., G.L. şi M.M.C., formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Z.C.C., G.L. şi M.M.C. pe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19 noiembrie 2023", se arată în decizia instanţei.

Tot duminică, cei trei au fost daţi în urmărire de Poliţia Română, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Cine sunt suspecții

Cosmin Costinel Zuleam este născut în 1992 şi are domiciliul în localitatea Horezu Poienari, judeţul Dolj, iar Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă sunt născuţi în anul 1988 şi locuiesc în comuna Zaval, judeţul Dolj. Doi dintre ei au cazier.

În anul 2020, Costinel Cosmin Zuleam a fost judecat pentru furt calificat după ce ar fi pătruns prin efracție în centrul Telekom din centrul comercial Maximus din Murska Sobota, Slovenia, în noaptea de 27 ianuarie, scrie Slovenske Novice, scrie Turnu Sfatului.

Zuleam, împreună cu alți doi români pe care poliția nu a reușit să-i prindă, ar fi furat bunuri în valoare de 155 de mii de euro. El a pledat vinovat la acuzații, ceea ce a dus la o pedeapsă mai ușoară, de 17 luni de închisoare.

Minae Marian Cristian zis „Pușcărie”, are și el cazier supă ce în 2013, alături de alți patru indivizi, a jefuit un bărbat din comună doljeana Galicea Mare. Din banii furați ei și-au cumpărat trei autoturisme – două BMW-uri și un Audi –, dar și 132 de oi și bunuri electrocasnice din banii furați.

Cei trei bărbaţi nu au fost prinşi de autorităţi şi sunt informaţii că ar fi părăsit ţara.

În acest caz a fost arestat preventiv un bărbat din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, acuzat că este complice cu cei trei criminali, el fiind cel care i-a adus la Sibiu.

În urmă cu câteva zile, a mai fost reţinut un bărbat din Dolj, însă el a fost eliberat după 24 de ore, după ce anchetatorii au ajuns la concluzia că el nu are legătură cu crima de la Sibiu.

Pe 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
dn1 in perioada interbelica jpg
Printesa Anne sora Regelui Charles 2 jpg
clock 650753 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net