O nouă răsturnare de situație în cazul care a șocat România! Un jaf tras la indigo cu cel din Sibiu a avut loc în Dolj, înainte de uciderea lui Adrian Kreiner

Ultima actualizare:

Cu doar 4 zile înainte de uciderea afaceristului Adrian Kreiner, un jaf aproape identic a avut loc în comuna Sadova, din județul Dolj! Imaginile surprinse de camerele de luat vederi, în care se pot vedea trei bărbați cu fețele acoperite, au ajuns deja pe mesele anchetatorilor din Sibiu.

Cei trei au fost surprinși de camerele de luat vederi / foto: adevarul.ro
Cei trei au fost surprinși de camerele de luat vederi / foto: adevarul.ro

Este un caz care a lăsat fără cuvinte întreaga țară, iar cu fiecare zi ce trece, pare să devină din ce în ce mai complicat! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, cu numai 4 zile înainte de uciderea afaceristului Adrian Kreiner, un jaf aproape identic a avut loc în comuna Sadova, din județul Dolj!

În imaginile surprinse de camerele de luat vederi se pot vedea trei bărbați cu fețele acoperite, încă neidentificați, au intrat în casa unui om de afaceri din zonă. Incidentul s-a petrecut în cursul nopții dintre 1 și 2 noiembrie, la ora 02:20 dimineața, fix la 4 zile înainte de uciderea lui Adrian Kreiner.

Se pare că patronul din Sadova, pe care cei trei l-au prădat, are locuința în aceeași curte cu cea a părinților săi, iar la stradă există și un mic magazin. Se presupune că cei trei au primit un pont că patronul nu va fi acasă în aceea noapte.

Imaginile au ajuns deja la anchetatorii din Sibiu

Hoții au pătruns fără probleme în toate locuințele, iar în cea a părinților erau atât tatăl, cât și sora patronului prădat. Din fericire, se pare că cei doi nu s-au trezit din somn, așa că au scăpat nevătămați. „Au avut mare noroc. Dacă se trezeau poate se întâmpla ca la Sibiu. Bieții oameni sunt în stare de șoc de atunci”, au spus vecinii din Sadova, conform sursei citate.

Se pare că hoții au întrerupt curentul, la fel ca în cazul de la Sibiu, iar în total au furat bunuri ce ajung la o valoare totală de aproximativ 6.000 de lei. Ultima țintă de pe lista celor trei a fost magazinul, unde au și fost surprinși de camerele de luat vederi. Anchetatorii cazului lui Adrian Kreiner au solicitat deja imaginile, dorind să le compare cu cele din Sibiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net