Mesajul postat de soțul Ancăi Molnar la o lună de la moartea acesteia: „Sufletele pereche se reîntâlnesc la un moment dat!”

La aproape o lună de zile de la moartea Ancăi Molnar, soțul acesteia, Claudiu Molnar, realizează o postare în social media prin care își exprimă dorul pe care îl simte față de regretata sa soție. 

Anca Molnar / foto: Arhiva Click!
Anca Molnar / foto: Arhiva Click!

Moartea tinerei make-up artiste a îndoliat o întreagă țară, iar cei care au rămas în urma sa plâng trecerea acesteia în neființă. După o luptă dură cu cancerul, la doar 35 de ani, Anca Molnar s-a stins din viață, lăsând în urmă un soț și un copil. 

Mesajul postat de Claudiu Molnar: „Te iubesc pentru totdeauna!”

Pe contul personal de TikTok, soțul regretatei make-up artiste a postat un mesaj dureros în dreptul unei fotografii cu persoana iubită. 

„Odată cu tine ai luat și sufletul meu, dar sufletele pereche se reîntâlnesc la un moment dat. Abia aștept acel moment. Te iubesc pentru totdeauna”, a transmis acesta prin intermediul unei postări pe platforma TikTok.

Internauții au încercat să-l îmbărbăteze pe acesta

„Dumnezeu să ți dea putere, Claudiu…viața uneori este nedreaptă, însă din păcate, n-ai ce să mai schimbi acum…iubirea ta o să ajungă cu siguranță la inima ei…”, „Doamne Dumnezeule, mi se rupe sufletul când văd minunăția asta de fată și știu ce destin tragic a avut!”, „Fără cuvinte! Dumnezeu să îți de-a putere să treci peste această durere, pentru copil!”, „Frumoase vorbe, cred cu tărie că sufletele pereche se întâlnesc! Putere să poți trece peste durerea imensă! Noi care comentăm poate nu știm cei în inima ta, dar suntem alături de tine!”, i-au transmis cei care îl urmăresc.

„Eu, Anca Molnar, am plecat...”

Tânăra care s-a stins din viață din cauza cancerului a fost înmormântată în cursul zilei de 13 iunie, la Cimitirul din Ronaț, Timișoara. De atunci, soțul acesteia a postat zilnic câte un mesaj în memoria acesteia. 

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume.

Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ.

Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin.

Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!

Eu, Anca Molnar am plecat…Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu!

Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!” este mesajul scris pe profilul Ancăi Molnar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner dana rogoz png
banner Iana Novac
Banner Lena Enache
Banner Amna
oana roman pepe raluca pastrama jpg
Banner Alin Oprea
banner  carmen grebenisan png
banner caini png
image
actualitate.net
image
actualitate.net