Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”

Ultima actualizare:

Mihaela Bilic a vrut să revină pe meleagurile natale, în Prahova, acolo unde a copilărit. Medicul nutriționist a luat decizia de a-și construi propria cabană care să-i ofere liniștea și relaxarea de care are nevoie. Le-a mărturisit prietenilor din social media că este nerăbdătoare să termine construcția, nefiind dotată cu gaze sau curent.

Mihaela Bilic, medic nutriționist
Mihaela Bilic, medic nutriționist

Mihaela Bilic s-a născut în Câmpina și a crescut pe Valea Prahovei, de aici și dorința de a deține locul său în natură. Iubește pădurea și natura datorită liniștii pe care acestea i-au oferit-o dintotdeauna. Cum arată cabana din mijlocul pădurii a vedetei. 

Mihaela Bilic: „N-am gaze, n-am curent”

Aer curat, zonă de munte și multă relaxare - își dorește Mihaela Bilic să primească în scurt timp. Aceasta a optat pentru construcția unei cabane din lemn, care poartă o tușă personală:  ușa și ferestrele aparțin vechii case bătrânești în care ea a copilărit, împreună cu bunicii săi. 

  „Întotdeauna am iubit pădurea. Așa că m-am întors pe Valea Prahovei, unde am copilărit, și am o bucățică de teren, cu pădurea în spate. Iar casa, ce ziceți de ea?! Mai rustică de atât nu se poate. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult! Și am ferestrele și ușa de la casa bătrânească a lui mamaie. Iar aici, mi-am luat și un cățeluș și o pisică. E prea frumos”, a spus Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook, unde a publicat un mic filmuleț cu cabana aflată încă în construcție.

  „Asta e cabana mea de la pădure. Până de Paște mă mut!!” - a fost mesajul care a însoțit filmarea din social media.

De asemenea, prin intermediul unei alte postări pe Instagram, medicul nutriționist a arătat cabana construită din scândură, în dreptul căreia a postat un alt mesaj: 

„Mai rustic de atât nu se poate! Căsuță din scândură netivită… furnizorul meu de lemn din Câmpina a zis că nu am mai văzut așa ceva”, a mai transmis Mihaela Bilic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman e1659591130871 jpg
Cara Delevingne  sursa   Shutterstock jpg
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net