Mihaela Runceanu, șantajată înainte să moară! Părinții artistei au scos la iveală tot adevărul: „I-am spus să meargă la Poliție”

Mihaela Runceanu a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică ușoară, din România. A fost o artistă liberă, dar și o profesoară extrem de dedicată studenților ei. A murit, însă prematur și într-un mod tragic. A fost ucisă chiar în apartamentul ei. Cu toate că au trecut 34 de ani de la moartea interpretei, părinții încă consideră că au rămas lucruri nerezolvate de procurori.

Mihaela Runceanu a fost ucisă cu bestialitate în 1989 Foto: Facebook
Mihaela Runceanu a fost ucisă cu bestialitate în 1989 Foto: Facebook

 Cum a murit Mihaela Runceanu

Pe 1 noiembrie s-au împlinit 34 de ani fără Mihaela Runceanu, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică ușoară, care a fost ucisă de un tânăr de 21 de ani. Ancheta judiciară stabilise în timp record cum a fost ucisă Mihaela Runceanu. Criminalul obișnuia să vină să vadă filme la cântăreață acasă. Era un tânăr care-i furniza artistei casete video cu cele mai noi filme și concerte. Când a observat că Mihaela adormise, a ucis-o prin strangulare.

Potrivit anchetatorilor, scopul crimei a fost jaful. Probele o dovedeau, iar criminalul și-a recunoscut fapta. Daniel Cosmin Ştefănescu furase din casa Mihaelei Runceanu mai multe lucruri, găsite ulterior în locuința pe care o împărțea cu concubina sa.

Părinții Mihaelei: „Noi simţim protecţia ei"

„Ce s-a întâmplat după moartea ei eu consider că este mâna ei. Noi simţim ajutorul ei. Adică sunt lucruri care s-au întâmplat şi la care nu mă aşteptam să se întâmple. Chiar faptul că s-a construit o biserică în curtea familiei. Pentru noi este o mângâiere. Noi simţim protecţia ei", au mărturisit părinţii Mihaelei Runceanu

Cine o șantaja pe Mihaela Runceanu

 „Iniţial am găsit o carte poştală într-o carte scrisă de către un deţinut din penitenciar care îi cerea Mihaelei să-i dea bunicii sau mamei lui nu ştiu câţi bani pe lună, lui să-i trimită pachet, îmbrăcăminte ca dacă nu va păţi ce a păţi învăţătoarea nu ştiu care. Cineva care o şantaja. I-am spus să o dea la poliţie. Existau şmecheri din aştia care te pun să plăteşti taxă de protecţie", a spus tatăl Mihaelei, invitat în cadrul emisiunii "Dincolo de Aparențe". 

Părinții cred că au rămas lucruri nerezolvate

Părinţii Mihaelei Runceanu spun că tot nu au aflat întregul adevăr. Cred că, pe 1 noiembrie 1989, în garsoniera fiicei lor nu a fost un singur criminal. Durerea părinţilor ei nu s-a stins, însă, niciodată. „N-avem puterea şi nu ne-am gândit vreodată la o posibilitate de răzbunare", spuneau aceștia. 

Ce scrisoare au trimis părinții procurorilor

„Domnule procuror, eu, ca mamă, cu sufletul greu de durere, simt că fetița mea nu a fost ucisă pentru jaf, ci din dorința de a-i curma cariera artistică ce amenința probabil pozițiile altor vedete de muzică ușoară… Pentru noi, parinții ei, pentru toți cei care au îndrăgit-o, pentru opinia publică, e un lucru cert că Mihaela a murit pentru talentul ei, pentru marea sa priză la public. Această acțiune odioasă a fost opera unor persoane interesate de înlăturarea ei. Jaful și tot ce s-a facut nu au fost decât un pretext.

Deci în spatele criminalului se află autorii morali ai crimei, cei care au pregătit și dispus asasinarea Mihaelei. Aceste afirmații sunt rezultatul investigațiilor făcute de noi, parinții, precum și al celor reieșite din relatările Marianei. De asemenea, această convingere ne-a fost întărită (confirmată) și de unele întâmplări extrem de dubioase petrecute în ziua înmormântării”, au scris părinţii Mihaelei Runceanu. 

Cine a fost Mihaela Runceanu

Mihaela Runceanu s-a născut la 4 mai 1955, la Buzău. Ar fi împlinit, anul acesta, 68 de ani. Prima sa pasiune a afost vioara, încă din copilărie. A urmat cursurile şcolii elementare de pe lângă Liceul de muzică şi arte plastice din Buzău.

Pe 8 aprilie 1976 a participat la un spectacol organizat în sala de concerte a Radioteleviziunii alături de unii dintre cei mai în vogă cântăreţi ai momentului. „Acesta a fost adevăratul meu debut ca solist profesionist de muzică uşoară", avea să spună Mihaela Runceanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net