Mihai Leu a împlinit 56 de ani. Fostul mare sportiv a avut parte de o petrecere surpriză: „Nici măcar nu am bănuit!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marți, 13 februarie, a fost ziua de naștere a lui Mihai Leu. Primul român campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, a împlinit 56 de ani. A avut parte aseară de o petrecere surpriză pe care i-a organizat-o ca la carte PR-ul său, Clara Shriki, într-un restaurant cochet din Drumul Taberei.

Prietenii și colegii din presă i-au fost alături. Helmut Duckadam. Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă, Adrian Ilie au fost câteva dintre numele care i-au fost alături și au participat la surpriza pentru ziua lui Mihai Leu. În plus, soția lui Mihai Leu, Anna, cu care sportivul este căsătorit de mai bine de 30 de ani, a venit și ea la eveniment iar campionul național de raliuri s-a emoționat atunci când a văzut-o și a sărutat-o cu dragoste.

Mă bucur să vă văd! A zis că avem o întâlnire și chiar mă gândeam că am întârziat, dar n-am găsit loc de parcare. Chiar mi-ați făcut o zi frumoasă! Din fericire știu că am mulți prieteni! Mulțumesc frumos! Este printre puținele dăți când sunt plecat de acasă de ziua mea, dar pentru noi, 16 februarie e mai importantă fiindcă e ziua de când suntem împreună, cu soția mea!", a spus Mihai Leu, după ce a intrat în restaurantul unde știa că are o întâlnire de business și nu se aștepta să nimerească chiar la o petrecere surpriză organizată pentru ziua lui de naștere.

Mihai Leu a primit multe cadouri de ziua lui: o sabie de samurai de la Președintele  Federației Internaționale de Kempo, Amato  Zaharia, prima lui pereche de mănuși de portar chiar de la Helmut Duckadam și bineînțeles, o palincă din 2006, un echipament complet de sport de la bunul său prieten Mihai Covaliu și un tricou de fotbal inscripționat cu numele său, de la fostul fotbalist Adrian Iie, zis Cobra. Mihai Leu a primit și două torturi și s-a bucurat să petreacă astfel timp de calitate cu prietenii și soția sa.

Ce surpriză frumoasă mi-ați făcut! Nici măcar nu am bănuit! E prima pereche de mănuși de portar pe care o am, dar dacă sunt de la Helmut, sigur apără singură... Noi avem o lună februarie plină. Vineri, pe 16 februarie o să petrecem, alături de soție, e o lună frumoasă pentru noi! Mă simt foarte bine! Chiar în formă, pregătit de curse! Mai avem două luni până la prima cursă și mi se pare că trece timpul destul de greu!", ne-a mărturisit Mihai Leu, care, după  momentul tortului i-a mărturisit lui Mihai Covaliu: "Știi ce dorință mi-am pus? Să ajung ca tine!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net