Gestul făcut de Mihai Leu pentru copiii pe care i-a accidentat la raliu

Mihai Leu a fost protagonistul unui incident neplăcut în cursa de raliuri care a avut loc sâmbătă, 2 iulie, în Târgu Mureș. Pilotul a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, într-un viraj. A ieșit din decor și a accidentat ușor doi copii, frați. La scurt timp după greșeala comisă, Mihai  a făcut un gest prin care a încercat să obțină iertarea victimelor. 

mihai leu campionatul national de raliu jpeg
Mihai Leu regretă profund cele întâmplate

Mihai Leu a pierdut controlul volanului în timp ce concura la raliul din Târgu-Mureș și a ieșit din decor. Pilotul a accidentat un copil și l-a speriat teribil pe cel de-al doilea micuț, aflat chiar lângă fratele său accidentat. Mihai Leu s-a simțit vinovat de accidentul pe care l-a produs, așadar a făcut un gest cu totul neobișnuit pentru a obține iertarea micuților.

image
Mihai Leu le-a oferit copiilor pe care i-a accidentat trofeele sale

Citește și: Mihai Leu, accident la raliu 

Mihai Leu le-a cerut iertare copiilor și părinților acestora

Pilotul a decis să le ofere cupele pe care le-a câștigat, iar copiii se pare că au fost nespus de fericiți. Mai mult decât atât, Mihai Leu susține că a discutat și cu părinții copiilor, care s-au dovedit a fi foarte înțelegători și dispuși să lase în urmă toate cele întâmplate. 

„Ieri a fost o zi atât de urâtă, dar Doamne ajută, pot să zic că totul s-a terminat cu bine și acum este totul în regulă. Vă dați seama că am fost acolo chiar când s-a întâmplat și am văzut rana de la picior pe care o avea, am văzut, fratele lui era foarte speriat și normal că a fost un sentiment foarte ciudat când m-am gândit că eu am provocat, până la urmă, ce s-a întâmplat. (...) Am stat de vorbă și cu părinții lor, oameni incredibili, atât de drăguți (...) Când i-am văzut cât de mult se bucură pentru asta (n.r le-a dat trofeele sale) aia m-a făcut și mai bucuros”, a povestit Mihai Leu, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Vezi și: Mihai Leu, copleșit de durere! Ce vrea să facă după accidentul de la raliu 

Mihai Leu s-a întors ca pilot în automobilismul sportiv în 2017, după o pauză de 10 ani, perioadă în care s-a implicat în special în organizarea de evenimente sportive. Acesta a câştigat sezoanele 2019 şi 2020 la Categoria I de la viteză în coastă, iar în anul 2021 şi-a adjudecat titlul de vicecampion la super rally.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep jpg
canada campioana 3x3 bucuresti jpg
fcsb conference league jpg
bucurie craiova jpg
Haaland, EPA jpg
Screenshot (62) png