Mihai Leu, copleșit de durere! Ce vrea să facă după accidentul în care un copil a fost lovit

Pilotul Mihai Leu a afirmat că este extrem de afectat de accidentul din timpul raliului de la Târgu Mureş, unde un copil a fost rănit. Celebrul pilot de curse a anunțat ce vrea să facă pentru a repara acest episod tragic.

image
Mihai, primele declarații după accident. Foto: colaj/Facebook Mihai Leu/Valentin Bădeanu

După ce scăpat de sub control monopostul lovind un parapet care a rănit un copil la picior, Mihai Leu are remușcări și vrea să îndrepte situația. 

Ar putea să te intereseze și Cât de slăbit este Mihai Leu, după lupta cu cancerul de colon 

„Am lovit un gard şi acel gard a căzut peste câţiva oameni, din păcate un copil este lovit. Are o tăietură la picior. Am vorbit cu mama lui, era puţin speriat. Îmi pare nespus de rău, este ceva incredibil, nu pot să vă descriu ce sentimente am, dar sper să pot să vorbesc cu ei”, a declarat pilotul, după accidentul de la Târgu Mureș.

Vezi și: Titi Aur ne spune care sunt greșelile majore pe care le fac șoferii bolizilor 

Ce vrea să facă Mihai Lea după accidentul din raliul de la Târgu Mureș? „Nu pot să vă descriu ce sentimente am”

Celebrul pilot de curse are multe regrete după incidentul nefericit de sâmbăta, 2 iulie. El își dorește să îi ofere un cadou frumos copilului care a avut ghinionul de a se afla la locul nepotrivit.

„Sper să ne împrietenim, asta e cel mai frumos, să îi fac şi eu un cadou. (...) Pentru mine supărarea este aşa de mare încât nu vreau să mă gândesc la asta.

Mă gândesc că s-a întâmplat şi sper ca acest băiat să fie bine. (...) El, săracul, de asta a venit la cursă, să vadă maşinile. Am vorbit şi cu părinţii lui", a declarat presei Mihai Leu, scrie Adevărul.  

Mihai Leu, primele declarații după accidentul în care a fost lovit un copil. „Sper să ne împrietenim”

Nefericitul incident s-a petrecut în ultima manșă a competiției de la Târgu Mureș. Monopostul lui Mihai Leu a scăpat de sub control, în timpul unui viraj. Vehiculul a lovit un parapet, iar ulterior a accidentat un copil care privea cursa. 

„Am pus frână, înainte de un viraj, a plecat maşina foarte tare pe frânare, am încercat să redresez dar nu am reuşit în măsura în care am sperat”, a povestit Mihai Leu, explicâd că este un sport de viteză în care nu te gândeşti niciodată, în momentul în care te urci la volan, ce rău se poate întâmpla.    

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep jpg
canada campioana 3x3 bucuresti jpg
fcsb conference league jpg
bucurie craiova jpg
Haaland, EPA jpg
Screenshot (62) png