Mihai Leu, copleșit de durere! Ce vrea să facă după accidentul în care un copil a fost lovit

Ultima actualizare:

Pilotul Mihai Leu a afirmat că este extrem de afectat de accidentul din timpul raliului de la Târgu Mureş, unde un copil a fost rănit. Celebrul pilot de curse a anunțat ce vrea să facă pentru a repara acest episod tragic.

Mihai, primele declarații după accident. Foto: colaj/Facebook Mihai Leu/Valentin Bădeanu
Mihai, primele declarații după accident. Foto: colaj/Facebook Mihai Leu/Valentin Bădeanu

După ce scăpat de sub control monopostul lovind un parapet care a rănit un copil la picior, Mihai Leu are remușcări și vrea să îndrepte situația. 

Ar putea să te intereseze și Cât de slăbit este Mihai Leu, după lupta cu cancerul de colon 

„Am lovit un gard şi acel gard a căzut peste câţiva oameni, din păcate un copil este lovit. Are o tăietură la picior. Am vorbit cu mama lui, era puţin speriat. Îmi pare nespus de rău, este ceva incredibil, nu pot să vă descriu ce sentimente am, dar sper să pot să vorbesc cu ei”, a declarat pilotul, după accidentul de la Târgu Mureș.

Vezi și: Titi Aur ne spune care sunt greșelile majore pe care le fac șoferii bolizilor 

Ce vrea să facă Mihai Lea după accidentul din raliul de la Târgu Mureș? „Nu pot să vă descriu ce sentimente am”

Celebrul pilot de curse are multe regrete după incidentul nefericit de sâmbăta, 2 iulie. El își dorește să îi ofere un cadou frumos copilului care a avut ghinionul de a se afla la locul nepotrivit.

„Sper să ne împrietenim, asta e cel mai frumos, să îi fac şi eu un cadou. (...) Pentru mine supărarea este aşa de mare încât nu vreau să mă gândesc la asta.

Mă gândesc că s-a întâmplat şi sper ca acest băiat să fie bine. (...) El, săracul, de asta a venit la cursă, să vadă maşinile. Am vorbit şi cu părinţii lui", a declarat presei Mihai Leu, scrie Adevărul.  

Mihai Leu, primele declarații după accidentul în care a fost lovit un copil. „Sper să ne împrietenim”

Nefericitul incident s-a petrecut în ultima manșă a competiției de la Târgu Mureș. Monopostul lui Mihai Leu a scăpat de sub control, în timpul unui viraj. Vehiculul a lovit un parapet, iar ulterior a accidentat un copil care privea cursa. 

„Am pus frână, înainte de un viraj, a plecat maşina foarte tare pe frânare, am încercat să redresez dar nu am reuşit în măsura în care am sperat”, a povestit Mihai Leu, explicâd că este un sport de viteză în care nu te gândeşti niciodată, în momentul în care te urci la volan, ce rău se poate întâmpla.    

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net