Marian Drăgulescu, copilotul lui Mihai Leu în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

Ultima actualizare:

    Mihai Leu şi Marian Drăgulescu
Mihai Leu şi Marian Drăgulescu

Campionul de raliuri s-a lăsat pe mâna gimnastului şi a fost un spectacol total în faţa a 10.000 de oameni. Ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin Bogdan Matei, a fost prezent şi el la evenimentul din Poiana Braşov.

Caii-putere şi-au dat întâlnire weekend-ul trecut la Poiana Braşov unde s-a disputat a III-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. Printre protagoniştii evenimentului care a adunat pe marginea circuitului peste 10.000 de oameni a fost şi Mihai Leu, pilotul susţinut de Superbet pe tot parcursul sezonului 2019. Acesta a făcut furori datorită Ferrari-ului său care prinde şi 300 de kilometri pe oră şi care a fost pe post de magnet pentru fani. Mii de oameni s-au fotografiat cu bolidul, inclusiv două personalităţi importante, Constantin Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, şi gimnastul Marian Drăgulescu. Deşi demnitarul a cochetat în tinereţe cu fotbalul, iar Drăgulescu e campion olimpic la sărituri, ambii au fost impresionaţi de energia dezvoltată în jurul raliurilor şi au petrecut zeci de minute în compania pilotului de raliuri. Ultimul şi-a luat chiar inima în dinţi şi i-a fost copilot lui Mihau Leu pentru un rapid tur care i-a urcat adrenalina la cote maxime. La final, Mihai Leu a urcat pe podium la Grupa I FIA, obţinând un loc 2.

În weekend-ul care urmează Mihai Leu îşi duce Ferrari-ul pe străzile din Târgu Mureş, unde se va desfăşura etapa a II-a de Super Rally powered by Superbet. Apoi, la finalul lunii, pe 29 şi 30 iunie, la Reşiţa va avea loc etapa cu numărul 4 a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net