Ana Geoană s-a logodit! Imagini superbe de la cununie, a radiat într-o super ținută

Ultima actualizare:

A  fost mare sărbătoare în familia secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană, căci fata lui, Ana Geoană, s-a logodit cu Garrett Clayton, un bărbat de origine americană. Fiica politicianului român și alesul inimii sale s-au logodit pe data de 1 martie și recent au organizat o petrecere de excepție în grădina Palatului Mogoșoaia pentru a marca momentul.

Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, secretar adjunct al Alianței Nord-Atlantice, și-a oficializat logodna cu Garrett Clayton, un bărbat originar din Statele Unite ale Americii, alături de care ea locuiește în California și cu care se iubește de peste cinci ani. Tânărul a studiat la aceeași universitate ca fiica soților Geoană, așa ajungând să o cunoască pe aleasa inimii sale și provine dintr-o familie foarte bună!

Cei doi și-au organizat petrecerea de logodnă în grădina Palatului Mogoșoaia, iar organizatorii au avut grijă ca totul să fie pus la punct în cel mai mic detaliu.

Nu rata: Ce afaceri are Ana Maria, fiica sotilor Geoana

Dacă v-ați fi așteptat ca evenimentul să fie unul restrâns, dat fiind faptul că este vorba despre o logodnă, ei bine trebuie să mărturisim că nu e cazul! Alături de Ana Geoană și de Garrett Clayton au fost alături alți 120 de invitați, care s-au delectat cu preparate și băuturi fine într-un decor scos parcă din basme, realizat în nuanțe deschise, de alb și bej.

Fiica lui Mircea Geoană, Ana, îmbrăcată de designeri români la petrecerea de logodnă

Ana Geoană a fost superbă în ziua cea mare, și a ales să poate o creație semnată de Cristina Săvulescu, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România. Rochia pentru care a optat semăna mai degrabă cu cea a zeițelor din Grecia Antică, având inclusiv o centură aurie aplicată în zona taliei, aspectul fiind ca cel al unor lauri.

Vezi și: FOTO Uite cât de frumoasă e fiica lui Mircea Geoană! Are picioare de fotomodel!

„I-am spus DA bărbatului visurilor mele. Garrett, nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc, dar îți promit că îmi voi petrece restul vieţii demonstrându-ţi asta”, a scris Ana Geoană pe Instagram, pe data de 1 martie, când a fost cerută în căsătorie.

Fiica lui Mircea Geoană are 26 de ani și a urmat cursurile Facultății de Medicină de la Universitatea Pennsylvania, din Philadelphia. Nu a lucrat niciodată în domeniul studiat, ci a lucrat o perioadă la Washington, în echipa unui congressman din SUA, ca mai apoi să se mute în California, în Los Angeles, alături de viitorul său soț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net