Miron Cozma iubește din nou! Cine este femeia misterioasă?

#Exclusiv Click!

Miron Cozma (68 de ani) s-a despărțit cu scandal de Marinela Nițu în anul 2014, după 12 ani de relație. Ei bine, de șase ani, „Luceafărul Huilei” este implicat într-o altă relație sentimentală pe care preferă să o țină departe de ochii curioșilor.

Miron Cozma și Marinela Nițu au trăit o iubire pătimașă! Cei doi s-au cunoscut pe litoralul românesc în 1998, iar de atunci au decis să formeze un cuplu. Cu toate că au avut o relație de mai bine de 16 ani, cei doi au ales să se separe în anul 2014, după mai multe certuri și împăcări. Se pare că Miron Cozma se simțea cicălit continuu de consoartă, nu a mai suportat acest lucru și a preferat ca fiecare să o ia pe drumuri separate.

Contactat de Click!, „Luceafărul Huilei” ne-a dezvăluit că este mai fericit ca niciodată în brațele actualei partenere de viață. Cei doi au o relație discretă de câțiva ani, iar pentru moment nu au planuri să-și unească destinele.

„Anul acesta o să petrec Sărbătorile de Paște, acasă, alături de iubita mea. Eu am iubit toată viața femeile frumoase, nu doar acum, dar de șase anu sunt împreună cu o persoană discretă...de profesie regizor. Ne înțelegem bine, nu sunt probleme în cuplu. Eu vorbesc cu toate femeile din viața mea cu care am fost, le respect și încă mai păstrez legătura. Cu Marinela nu am mai vorbit pentru că este puțin cam narcisită.

Eu îi trimit în continuare mesaje de Paște și de Crăciun dar ea nu îmi răspunde deloc. Îi trimit și familiei sale, tot așa SMS-uri, și nimic, nicio reacție din partea lor. Vreau să cred mereu că în nicio relație pe care am avut-o nu am greșit deloc. Sunt un bărbat care merg pe anumite principii în viață nimic mai mult. Cel mai important lucru pentru mine este că nu pot să merg la un drum cu o persoană dacă nu știu adevărul de la început despre ea, asta este un lucru esențial pentru mine. Sunt niște înțelegeri în viață, niște lucruri pe care trebuie să le respecți atâta tot. Eu sunt bărbat cu principii”, a declarat pentru Click!, Miron Cozma.

Miron Cozma, un talent internațional

Se pare că „Luceafărul Huilei” este foarte apreciat pentru veleitățile sale artistice. De curând, Miron Cozma a fost ofertat să joace într-o producție la Hollywood. A spus „pas”, motivând că nu-și dorește să părăsească plaiurile mioritice. Mai mult decât atât, Miron Cozma își dorește să devină președintele României.

„Am primit recent o ofertă să joc într-un film la Hollywood, dar nu vreau. Nu dau România pe America, eu îmi doresc să candidez și să ajung președinte să fac schimbări în bine în țara asta”, a conchis pentru Click!, Miron Cozma.

Click! spune

Miron Cozma este un fost lider sindical din Valea Jiului, de profesie subinginer minier. În anul 1999 a fost condamnat definitiv pentru infracțiunile comise în Mineriada din 1991.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net