Miron Cozma, despre femeia din viața lui: «Are ochii turcoaz. Când a rămas pe drumuri, am luat-o eu»

Ultima actualizare:

    Miron Cozma a făcut dezvăluiri despre femeia care îi este ”parteneră de viață”foto: Kanal D
Miron Cozma a făcut dezvăluiri despre femeia care îi este ”parteneră de viață”foto: Kanal D

Miron Cozma (66 de ani) a vorbit pentru prima oară despre femeia care-i este de ceva timp parteneră de viață, în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D. Este vorba despre o artistă căreia Miron Cozma i-a fost sprijin într-un moment dificil și pe care fostul lider din Valea Jiului o consideră ”parteneră de viață”.

Discret cu viața lui sentimantală, după despărțirea de Marinela Nițu, Miron Cozma a acceptat să vorbească despre noua femei din viața lui, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

”Există o femeie acum în viața dvs?”, l-a întrebat Denise Rifai pe invitatul său, Miron Cozma.

”Da, există. Culmea, pentru prima dată îi spun unei femei partenera mea de viață, nu iubita mea. Culmea ironiei, este o femeie modestă chiar dacă are două facultăți, regizor, scenarist, să vedeți cum cântă, e artist, a fost pe MTV.

A avut însă niște probleme în viață și eram la un moment dat într-un grup, m-au considerat și pe mine artist. Printre ei era și regizor, artista Maia Casiel cum îi spun eu și cum îi place ei, nu e numele ei real. Din cauza sistemului judiciar, a rămas fară un apartament pe care-l avea la bloc. Au rămas pe drumuri și ea, și copilul ei. Nu vreau să o laud acum, dar are ochii turcoaz, 0,06 la sută matematic din populația lumii are ochii ca ai ei.

Nu a fost niciodată femeia mea, a fost căsătorită. Singurul bărbat din viața ei a fost soțul ei, de care a divorțat. Când a rămas pe drumuri, am luat-o eu. Ea nu are nimic! Am luat-o lângă mine pentru că îmi place să ajut oamenii, mai ales o femeie de valoarea ei”, a spus Miron Cozma.

Citește și:

Miron Cozma, dezvăluiri incredibile: «Am vrut să-l împușc pe Iliescu la Cotroceni în 1991»

Miron Cozma: ”Eu nu iubesc. E partenera mea de viață, atât!”

”O iubiți?”, a întrebat Denise Rifai. 

”Eu nu iubesc! Repet, doar pe Dumnezeu și familia! E partenera mea de viață, atât!”, a precizat Miron Cozma în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și:

Marinela Niţu, dezvăluiri despre Miron Cozma: "Mirosea a ceapă şi a usturoi"

Miron Cozma, 12 ani de iubire cu Marinela Nițu

În 2015, Miron Cozma și Marinela Nițu și-au spus “adio” după 12 ani de iubire! Cei doi nu au rămas prieteni după separare, ba mai mult, și-au aruncat vorbe grele ori de câte ori au fost puși în situația de a vorbi despre iubirea lor. “Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, declara Miron Cozma pentru Click! la mai bine de trei ani de la despărțire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net