Modul neașteptat în care s-au cunoscut Dana Nălbaru și Dragoș Bucur: „Ea m-a agăţat pe mine. Eu nu prea i-am răspuns”

Ultima actualizare:

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt unul dintre cele mai durabile cupluri din showbizul românesc, fiind împreună de 18 ani. Deși sunt bine cunoscuți pentru discreția lor și pentru viața personală bine păzită, povestea lor de dragoste începe într-un mod cu totul neobișnuit: în trafic.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. Foto: arhiva.
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. Foto: arhiva.

Dragoste la prima vedere?

Într-un recent podcast găzduit de Cătălin Măruță, Dragoș Bucur a dezvăluit detalii fascinante despre cum a început relația cu Dana Nălbaru. Se pare că prima întâlnire dintre cei doi a avut loc într-un mod surprinzător. Dragoș Bucur mergea la o filmare, iar Dana Nălbaru se îndrepta către o repetiție. Cele două destinații au fost într-o intersecție neașteptată: traficul.

Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiție și ne-am făcut semne în trafic. Am coborât și am vorbit. Eu o știam de la televizor și de la castingurile pentru <Băieți buni>. Practic, ea m-a agățat pe mine pentru că m-a tot claxonat. Eu nu prea i-am răspuns, eram cam șmecher. Aveam un Renault Megane atunci”, a povestit Dragoș Bucur.

Au decis să se căsătorească după doar 5 zile

După această întâlnire inedită, lucrurile au evoluat rapid. În doar cinci zile, Dragoș Bucur a decis că vrea să se căsătorească cu Dana Nălbaru. „Am vorbit puțin și din ziua aia practic am rămas împreună. A doua zi ne-am întâlnit la un ceai, apoi la masă și după 5 zile am decis că ne căsătorim”, a adăugat actorul.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au căsătorit în 2005 și au construit o familie frumoasă, având trei copii: Sofia, Kadri și Roxana, pe care au înfiat-o. De-a lungul timpului, cuplul a demonstrat nu doar că pot face față provocărilor vieții, dar și că pot menține o relație puternică și echilibrată în fața reflectoarelor.

Dragoș Bucur a subliniat că Dana este un reper important în viața sa profesională și personală. „Dana este și un reper pentru mine în muncă, e foarte critică. Testul pentru noul film („Încă două lozuri”) a fost acasă cu ea și copiii, și dacă nu ar fi rezistat copiii la film, mi-aș fi făcut probleme. Dar a fost ok, Dana a râs, mi-a zis că e bine legat și că e mai bun produsul decât prima parte („Două lozuri”)”, a explicat Dragoș Bucur.

Pe blogul personal, Dana Nălbaru a vorbit despre dificultățile cu care se confruntă Dragoș Bucur, menționând că acesta suferă de diabet de 20 de ani. „Deși are perioade extrem de solicitante din punct de vedere profesional, și asta îi afectează glicemiile, el știe foarte bine ce are de făcut de fiecare dată și face. Face așa de bine și de discret, încât reușește să ne ferească pe noi (pe mine și pe copii) de diabet. Nu se plânge niciodată și găsește întotdeauna o soluție”, a scris Dana Nălbaru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net