Morris, declarații dure despre divorț: „Fostul concubin pușcăriaș al Emiliei vrea să-mi facă rău!”

#Exclusiv Click!

De aproape doi ani de zile, presa anunță că Dj Morris este prins într-un triunghi amoros de toată frumusețea. S-a spus chiar că artistul ar fi divorțat înainte de Crăciun de soția sa, Emilia, care ar fi fugit înapoi în brațele fostului concubin. Dj Morris a făcut declarații în exclusivitate, pentru Click!, despre scandalul momentului.

DJ Morris face lumină în scandalul divorțului
DJ Morris face lumină în scandalul divorțului

Marius Gelu Iancu, alias Dj Morris, este în centrul unui scandal amoros de proporții în ceea ce privește viața personală, asta din momentul în care s-a căsătorit cu Emilia, mai exact pe data de 17 decembrie 2021. La nici lună de mariaj, pe 7 ianuarie, tânăra a cerut, însă, divorțul. Apoi, cei doi au ieșit împreună în presă și au negat despărțirea.

Emilia l-a cunoscut pe Morris pe Facebook și a decis să se căsătorească cu el, cucerită fiind de bunătatea acestuia. Conform informațiilor apărute în presă, în ultima perioadă, femeia nu ar fi rupt, totuși, legătura cu fostul ei partener, un anume Cristian Hurmuzachi, cu care a trăit timp de 18 ani, înainte să-l cunoască pe Morris, și cu care ar avea și un copil.

Recent, pe 22 decembrie, chiar înainte de Crăciun, în presă a apărut informația că instanța a hotărât desfacerea căsătoriei dintre cei doi.

Sătul de amploarea luată de acest scandal, Dj Morris a rupt tăcerea privind divorțul. Dj-ul susține, însă, că este încă împreună cu Emilia și că cel care este vinovat de răspândirea acestui scandal în presă este nimeni altul decât fostul concubin al soției lui.

Artistul îl acuză pe fostul concubin al femeii că vrea să le facă rău pe orice cale. Mai mult, bărbatul ar avea și antecedente penale, numele acestuia apărând, în trecut, într-un dosar vizând traficul de mașini de lux.

„Sunt invenții! Eu și Emilia suntem împreună!”

Tot ce ați citit pănă acum în presă sunt invenții, alimentate de acest individ! E fostul concubin al Emiliei, un fost pușcăriaș. Nu am divorțat, nu sunt probe, noi suntem, încă, împreună.

Acest bărbat, fostul ei concubin, dă aceste informații la presă, ca să-mi facă rău, să mă defăimeze! Eu nu am fost niciodată băgat în scandaluri, nu-mi place să ies în evidență.

Fiecare om are viața lui personală, în fond și la urma urmei. Eu nu dau replica unui fost infractor, pușcăriaș. El a făcut pușcărie pentru trafic de mașini de lux, de două ori.”, a declarat Morris, pentru Click!.

Cristian Hurmuzachi, fostul concubin al Emiliei, soția lui Morris Iancu
Cristian Hurmuzachi, fostul concubin al Emiliei, soția lui Morris Iancu

„Concubinul Emiliei este recidivist! Îi aplica bătăi!”

Eu și Emilia suntem de un an căsătoriți și avem doi ani de relație. Îl roade gelozia. Înainte să ne căsătorim, el îi aplica bătăi Emiliei, femeia și-a scos certifcat la INML.

Dar, repet, nu vreau să intru într-o dispută cu un fost recidivist. Mă doare că tot apar informații false în presă, alimentate de către de infractori, pușcăriași și proxeneți”, a declarat Dj Morris, în exclusivitate, pentru Click!

„Nu sunt în depresie! Nu m-a dat nimeni afară de la Brancu!”

Dj-ul a ținut să lămurească și plecarea sa din emisiunea lui Cristian Brancu de la Prima TV.  „Nu m-a dat nimeni afară de la Brancu din emisiune! De unde și până unde?! S-a tot scris că sunt în depresie. Ce depresie?! Sunt bine merci!

Prima TV a fost o experiență bine-venită pentru mine, dar nu e nimeni bătut în cuie nicăieri. Am plecat că s-a terminat contractul, pur și simplu!”, ne-a mai declarat DJ-ul.

DJ Morris (46 de ani) este unul dintre cei mai vechi și mai cunoscuți artiști de muzică house de la noi. Artistul a rupt, în trecut, topurile radiourilor din țară și străinătate cu hituri precum, „Desire”, „Havana Lover” sau „Awela”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net