Motivul fericirii Soranei de la A.S.I.A.! "Sunt topită! Este gata!"

#Exclusiv Click!

Sorana Darclee (41 de ani) din trupa A.S.I.A., e pasionată, pe lângă muzică, și de pictură.  Arta o atrage în general, încă de mică pe artistă așa că acum cel mai mare motiv de bucurie este pentru ea faptul că, în sfârșit, după 7 ani de zile, și-a văzut un vis împlinit.

Mai precis, Sorana și-a amenajat atelierul, camera special aranjată pentru pictură și toate lucrările ei care vor veni.  Organizată din fire, artista și-a pus deja toate sculele în ordine și abia așteaptă să se apuce din nou de treabă pentru noile lucrări.

"Sunt topită! Este gata! Așa arătă! Stați să vi-l arăt, așa, cu totul! Sunt așezate într-un anumit sistem... O să vă explic. Pe ăsta îl am de la 3 ani, ăsta e liceul în care am învățat, pentru inspirație... De 7 ani visam la camera asta. Pur și simplu, mă rugam în fiecare noapte, zi, moment, să deschid o ușă din casă și dincolo de ea să se afle un întreg Univers. De la primele culori comandate, primele câteva tuburi și pensule, știam că o să am această cameră. M-am gândit să fac pictura mai prietenoasă oamenilor și artă, în general. Este atât de frumos să poți crea și este mult mai ușor când înțelegi pașii primari. Până repornim atelierele, ne împrietenim cu produsele de pictură, de aici, din lumea mea", a povestit Sorana, parte din trupa A.S.I.A, extrem de încântată de sentimentele care o încearcă acum.

Pictează de 5 ani de zile

A avut propria expoziție de artă cu tablourile realizate de ea. Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex. De 5 ani încoace, Sorana pictează și își exprimă talentul artistic în cel mai frumos fel. 

Și dacă tot are acum propriul ei atelier, artistei nu îi rămâne decât să pregătească un nou vernisaj de pictură pe care speră să îl facă undeva spre sfârșitul toamnei.

"Un nou vernisaj cel mai probabil la sfârșitul toamnei, începutul iernii sper, pentru că am foarte mult de lucrat. De această dată, o să găsim și o colecție de 3 piese în lucrări 3D, adică modelaj și sculptură pe pânză. Cât despre atelier, încă nu-mi vine să cred! Deschid ușa din când în când ca să mă uit la el. Am visat la el și am știut încă de acum 7 ani că va exista această cameră. Și pentru că am un întreg magazin de produse, m-am gândit să-i împrietenesc pe oameni cu produsele de pictură și meșteșugărit, cu ajutorul unor clipuri explicative.Cum se folosesc, care sunt diferențele, cumva să-i încurajez pe oameni să intre în magazine de artă și să își găsească produsele cu care să devină creativi în timpul liber. De exemplu, ai o vază veche  care nu mai arătă foarte bine dar vrei să îi dai o viață nouă, poți face asta chiar tu. Ori o poți construi de la zero", ne-a declarat Sorana pentru Click!, mai mult decât încântată.

Își dorește să își vândă scump creațiile

Întrebată într-un interviu pentru Click! dacă a reușit să vândă din tablourile sale, Sorana Darclee a recunoscut că da, iar prețurile sunt peste 1.000 de euro însă pe viitor artista își dorește să le mărească.

„Eram de copil îndrăgostită de pictură, mama a avut câțiva prieteni pictori, care tot veneau pe la noi. Acum 4-5 ani însă, am început să lucrez la un salon și am făcut tot aranjamentul interior. Am simțit nevoia să pictez în continuare. Atunci a fost începutul. 

Am vândut mai multe tablouri. Undeva pe la 1600 de euro a fost cel mai scump tablou pe care l-am vândut până acum. Cam așa merge 1300-1600 de euro. Eu sper să trec cu mult de cifra de 2000 de euro! Îmi doresc foarte tare să fac performanță. Nu văd viața mea fără pictură, nu pot să o mai concep vreodată. Nici fără muzică, nici fără pictură!”, a mai spus Sorana pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net