Motivul pentru care Kassandra Rotariu nu a mai ajuns pe masa de operație. Tatăl puștoaicei rupe tăcerea

#Exclusiv Click!

Kassandra Rotariu, puștoaica – luptătoare în vârstă de 18 ani, trece printr-o perioadă liniștită a vieții sale. După ce de mică nu a fost dorită de propria familie, din cauză că mama sa a ales să o părăsească, lăsând-o în grija bunicii, iar aceasta din urmă a vrut să scape de ea, arzând-o cu țigara și aruncând-o de la etaj, acum aceasta este bine și fericită.

Contactat de Click!, Iosif Rotariu, tatăl adoptiv al adolescentei, ne-a mărturisit că în urma vizitei medicale din Franța, de săptămâna trecută, medicii au decis, pentru moment, ca aceasta să nu mai fie operată.

„Kassandra este destul de bine. Acum, când am fost în Franța să vedem dacă o operează din nou, pentru că o doare foarte tare coloana. I s-au făcut analizele și i-au ieșit foarte bune. Doctorii mi-au zis că nu poate să îi schimbe acum proteza de la piciorul stâng, pentru că este riscul ca boala să recidiveze. Așa că, stăm pe loc. Are acele dureri mari la coloană, în continuare, da, dar merge la fizioterapie și îi este mult mai bine.

Nu s-au terminat problemele pentru Kassandra, nu! Căutăm o soluție acum pentru ambele mânuțe, pentru că nu are articulații la ele și nu găsim soluția. Din ce am înțeles, o să trebuiască să îi pună ca la roboți mânuțe, cu senzori, asta este, nu avem încotro, dar nu știm unde să mergem să rezolvăm problema”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Click!

Probleme peste probleme

Iosif Rotariu este mâna de fier, în această perioadă, în casă, având în vedere că în urmă cu câteva luni, soția sa, Dana, a fost operată de urgență, în Turcia, după ce doctorii i-au depistat două tumori la colon care, din fericire, au fost extirpate.

„Acum umblu cu soția, suntem în Turcia, este la a zecea ședință de chimioterapie. Parcă e mai bine, dar acest tratament este destul de puternic.”, a conchis, pentru Click!, Iosif Rotariu.

Click! spune

Dana Rotariu este o femeie și o mama eroină. Aceasta își adoră copiii și luptă ca o leoaică pentru bine lor. Kassandra a trecut deja prin 50 de operații, iar Cristian, fiul lor, suferă de la vârsta de trei anișori de diabet și este dependent de insulină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net