Prin ce chinuri cumplite trece fiica lui Iosif Rotariu! Are probleme de ani de zile: „O dor foarte tare…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Kassandra Rotariu este o puștoaică de 18 ani care are o viață desprinsă parcă din filmele de acțiune. Bunica tinerei a încercat să scape de micuță, aruncând-o de la etajul trei. Însă, pentru că a avut zile, aceasta a supraviețuit! Contactat de Click!, Iosif Rotariu, tatăl său adoptiv, ne-a mărturisit că aceasta are dureri îngrozitoare de oase aproape în fiecare seară din cauza zecilor de operații pe care le are.

Kassandra Rotariu este o puștoaică din Timișoara care a avut norocul să fie înfiată de o familie cu suflet mare! Mai exact, de către fostul mare fotbalist al României, Iosif Rotariu și de soția sa, Dana. Asta după ce puștoaica trecuse, încă din primii ani de viață, prin chinuri groaznice!  

Bunica sa, care o avea în grijă, a vrut să scape de ea într-un mod barbar! Mai exact, aceasta a ales să o arunce pe geam, de la etajul trei, de la blocul unde stătea, nu înainte să o ardă cu țigara. În urma acestei cumpene prin care a trecut puștoaica, medicii au diagnosticat-o pe Kassandra cu osteomielită (n.r - afecțiune gravă a sistemului osos, caracterizată prin infecții care distrug articulațiile). Astfel, viața ei s-a schimbat radical, de atunci, din cauză că până în prezent are nu mai mult de 50 de operații la nivelul corpului.

Contactat de Click!, Iosif Rotariu ne-a dezvăluit că fata pe care a înfiat-o cu mulți ani în urmă are dureri groaznice de oase.

„Nu știu când urmează următoare operație pentru Kassandra, așteptăm și noi. Până atunci merge la școală, are rezultate bune și-a făcut și prietene. Nu am treabă cu ea. Este o fata cuminte și tare sociabilă și respectă pe toți cei din jurul ei. Însă, sunt supărat că o dor foarte tare oasele de la atâtea operații vă dați seama că nu este ușor. Seara, în fiecare seară, îi fac masaj și am cumpărat de la farmacie un unguent antiinflamator să îi mai calmeze durerea”, a precizat acesta.

Kassandra Rotariu, munte de ambiție

Adolescenta nu se lasă cu una cu două și își dorește să aibă o viață normală la fel ca toată lumea. Mai ales că puștoaica iubește să aibă prietene și să fie înconjurată de oameni în fiecare zi.

„Pe 21 aprilie a fost ziua ei de naștere. A împlinit 18 ani, de acum este majoră. I-am organizat împreună cu soția o zi festivă acasă unde și-a chemat vreo 10/11 prietene/ colege. A fost frumos, au râs, au glumit acolo ele între ele. Noi i-am cumpărat de ziua ei de naștere un buchet de flori cadou și îi mai cumpărăm pe parcurs ce are ea nevoie”, a conchis pentru Click! Iosif Rotariu.

Click! spune

Iosif și Dana Rotariu ar face orice pentru copiii lor. Asta pentru că cei doi mai au un băiat, Cristian, care suferă de diabet de la vârsta de trei ani, dar și pe Romina, fiica lor cea mare, care în 2018 era acuzată de un părinte că a lovit atât de tare un copil la creșa unde lucra încât i-a rupt piciorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net