Mugur Mihăescu, alias Garcea, probleme cu Poliția în trafic! A pățit-o și a doua oară!

#Exclusiv Click!

Este tatăl polițiștilor, mai nou, pe ecrane, dar asta nu înseamnă că Mugur Mihăescu nu a avut probleme cu Poliția. Interpretul personajului Garcea nu fost iertat atunci când a călcat pe bec în trafic. Polițiștii i-au luat permisul până acum de două ori.

Numele lui Mugur Mihăescu s-a identificat o vreme cu cel al personajului Garcea, căruia i-a dat viață în „Vacanța Mare”. Deși au trecut mai bine de 20 de ani de când comediantul a îmbrăcat pentru prima dată uniforma de polițist și făcea satiră pe această temă, lumea continuă și acum să-l asocieze cu celebrul personaj.

Culmea, însă, acest lucru nu l-a ajutat nici pe departe atunci când a avut probleme cu Poliția în trafic. Mugur Mihăescu (55 de ani) a dezvăluit că nu este un șofer model, iar polițiștii și-au făcut datoria și nu au ținut cont atunci când a greșit. Așa se face că s-a trezit fără permis de conducere, de mai multe ori.

Mugur Mihăescu: „Am greșit, am plătit!”

Nu am întâmplări urâte cu polițiști. Mi-au luat și mie permisul, o dată, de două ori, cât se poate! Cine greșește plătește, eu am greșit am plătit!”, a dezvăluit Mugur Mihăescu, pentru Click!

Deși, la un moment dat, a vrut să „omoare” personajul Garcea, Mugur a intrat din nou în pielea lui, recent, în filmul „Haita de acțiune”. Actorul a acceptat să joace în film la invitația prietenului Matei Dima, alias BRomania. De altfel, în peliculă, el este chiar tatăl lui Matei Dima, un polițit puțin slab de înger din noul val.

„Nu am făcut decât să-mi joc rolul ”

Garcea este tatăl polițiștilor. Anul trecut am filmat, am zis să meargă personajul mai departe și să lase o moștenire, un Garcea mai mic. Sperăm să facem o serie tată-fiu mai lungă. Scenariul e scris de un copil, eu nu am făcut decât să-mi joc rolul”, ne-a mai declarat comediantul.

Noul film produs de Matei Dima a avut un succes uluitor încă de la lansarea lui, în 21 martie, și se anunță că va bate „Teambuilding”.

De ce trebuie să bată «Teambuiding»? Nu există nici o concurență. Filmul e făcut de același om, de aceeași casă de producție. Despre ce concurență vorbim? Filmele trebuie să fie cât mai multe, cât mai românești și cât mai bune ca să atragă cât mai mult public român, dacă se poate. Nu e o concurență decât din punctul de vedere al faptului că poți să aduci public în sală. Mult!”, a adăugat actorul.

„Haita de acțiune” este o comedie polițistă, văzută prin ochii lui Aurel (personaj interpretat de Vlad Brumaru), un polițist de etnie romă, care se află în prima lui zi de serviciu.

Cariera lui este pusă în pericol înainte să înceapă, din cauza prietenului său, polițistul Denzel (interpretat de Matei Dima). Acesta îl recrutează în operațiunea „Haita de acțiune”. Denzel este un polițist la rutieră, care visează la o carieră ca în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri cât se poate de complexe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net