Mugur Mihăescu, dezlănțuit: „Sunt scenariști proști, actori proști și noi, fraierii de spectatori!“

Mugur Mihăescu, interpretul cunoscutului personaj Garcea, nu ratează nici o ocazie să-i mai pună la punct pe actualii guvernanți. Comediantul este o voce acidă de pe vremea pandemiei, când a tunat și a fulgerat contra vaccinurilor, cot la cot cu Dan Bittman. Acum, actorul are în vedere criza energetică, dar și consumul de gândaci și lăcuste. Prezent la lansarea filmului “Teambuilding”, Mugur s-a dezlănțuit!

Mugur Mihăescu, cuvinte de „laudă” la adresa guvernanților1

Lui Mugur Mihăescu gura nu-i mai tace când vine vorba de actuala guvernare. Comediantul a fost mereu un comentator cât se poate de acid al vremurilor complicate pe care le trăim.

Citește și: Mugur Mihăescu are Covid: «Eu, nevasta și fiica avem Omicron. Suntem vaccinați»

S-a luptat în pandemie cu măsurile anti-Covid ale guvernanților, pe care le-a combătut, iar acum actorul se ia de criza energetică, dar și de autorizarea consumului de gândaci și lăcuste, probleme la ordinea zilei de altfel.

Trăim într-un film prost! Filmul îl trăim acum, ce să-l mai facem noi comedianții?! Nu vedeți?! Sunt scenariști proști, actori proști și noi, fraierii de spectatori! Ăsta e filmul de acum din România zilelor noastre!

Lumea a avut și are nevoie de iubire, de râs, sentimente din astea, care ne fac oameni. De ce nu am avea și noi, românii, nevoie de astfel de lucuri, că nu suntem diferiți!”, ne-a declarat actorul, prezent la lansarea filmului „Teambuilding”, unde a venit să susțină tânăra generație din lumea filmului, reprezentată de Micutzu și de BRomania, în acest caz.

Vezi și: Mugur Mihăescu vrea să vândă vila imensă, din Pipera: “Casa asta mi-a rămas mare”. Cum arată "cuibușorul"

Mugur MIhăescu a compus balada lăcustelor de mâncat!

După ce Comisia Europeană a autorizat promovarea a trei categorii de insecte ca alimente noi în Uniunea Europeană, Mugur Mihăescu nu a ezitat să-și spună părerea. Actorul de comedie a făcut-o în stilul caracteristic - printr-o melodie-pamflet. Versurile cântecului s-au viralizat rapid.

Mai urmărește și: Mugur Mihăescu, adevărul despre căsnicia sa: "Nu am stat niciodată despărțiți. În viață însă, omul e supus greșelii"

„Mă îmbrac în sutien și-n fustă/ Genul meu fluid e progresist/Hai la masă să-ți dau o lăcustă/ Dacă nu ești conspiraționist/Lume, lume, "Soroș" lume/ Fac toți lăcustarii spume/  Și mă ceartă și mă înjură/ Da-le-aș cu lăcusta-n gură/ Și cu o bucată de slănină/ Să meargă la proteină/ De Crăciun pe masa ta bogată/ Stă cotlet de greier românesc/ Buburuză bio afumată și șorici de vierme ardelenesc”

Actorul Mugur Mihăescu: „Păi, chiar mă iei de prost?”

Mugur Mihăescu a avut, recent, o reacție la fel de dură la adresa autorităților din România în contextul crizei energetice. Actorul le-a transmis guvernanților că au o serie de măsuri la dispoziție pe care le-ar putea lua pentru a preveni criza. Primul lucru care ar trebui făcut se referă la reducerea cheltuielilor bugetare.

Mă supără când cineva începe să vorbească neîntrebat, să ne ia de proști. Îi taxez de fiecare dată când au derapaje d-astea. Când vii la mine și îmi spui mie, care am trăit în comunism, știu cum să sting un bec, că îmi luăm palme de la mama, să fac economie la electricitate, dar după aia îmi spui să iau mășînă electrică, păi chiar mă iei de prost?

Lumea chiar nu e proastă în România, vede ipocrizia și bătaia de joc ce se încearcă să ne fie vândute. Abia aștept toamna să văd cum se șterge pe jos cu toată propaganda asta rezist și globalistă, și apoi să văd cum ies ăștia de la guvernare din iarnă.

Că noi mai știm să economisim, dar să îi văd pe ei. Să văd, românii văd că deocamdată înghit, am liberalizat prețul la energie, ca să nu mai existe decât profit în energie. Văd că ăștia vor să ne asasineze de tot și nimeni nu zice nimic.

E aritmetică simplă. Când statul avea 22 de milioane de oameni, aveam 800.000 de bugetari. Acum avem peste 1.300.000. Eu mă refer la aparatul administrativ. Ministerul Apărării, Ministerul de Interne. Nu vreau să se reducă la zero, dar o secție de poliție are șapte oameni pe stradă și peste 30 în birouri. Știați asta?”, a precizat Mugur Mihăescu, la România TV.

Mugur Mihăescu a îmbinat actoria cu afacerile. Celebrul ”Garcea” deține nu mai pușin de trei localuri în Centrul Vechi al Capitalei, iar pandemia provocată de noul coronavirus i-a adus actorului pierderi faninaciare imense, estimate la două milioane de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net