N-ai să crezi așa ceva. Regizorul român Richard Stan face minuni de videoclipuri în propriul garaj din SUA

În lumea vibrantă a videoclipurilor muzicale, creativitatea și originalitatea sunt cheile succesului. Un regizor roman din SUA a reușit să îmbine pasiunea pentru filmare cu bucuria de a găti și de a oferi o experiență culinară autentică artiștilor de peste ocean. Este vorba de Richard Stan, romanul care face minuni în propriul garaj.

Richard Stan in propriul garaj
Richard Stan in propriul garaj

Face minuni în propriul garaj

Regizorul român stabilit în Los Angeles, California - și-a amenajat de curând un studio green screen în propriul garaj. Acolo, Richard Stan a filmat deja câteva videoclipuri cu artiști americani consacrați, precum Krayzie Bone (Bone Thugs-N-Harmony), Chingy sau Rooga, însă asta nu e totul! Pentru că aceștia i-au trecut pragul la filmări, Richard și-a dorit să-i facă să se simtă chiar ca la el acasă… în România! I-a întâmpinat cu shot-uri de pălincă și i-a servit cu tradiționala ciorbă! Bineînțeles că rapperii au fost încântați și s-au lăsat pe loc cuceriți de deliciile tradițional românești!

Krayzie Bone a filmat videoclipul We Don’t Go Home in garaj
Krayzie Bone a filmat videoclipul We Don’t Go Home in garaj

O poveste fascinantă în spatele camerei:

Richard Stan s-a născut și a crescut în cartierul Berceni din București, unde a dezvoltat-o pasiune timpurie pentru muzica hip-hop și videoclipuri muzicale. După ce și-a urmat visul în lumea artistică, Richard și-a făcut un nume în industrie prin abordarea sa inovatoare și originalitatea viziunii.

Richard Stan face minuni in garaj
Richard Stan face minuni in garaj

A dat lovitura în SUA

Cu toate acestea, el a simțit mereu că lipsește ceva în experiența de lucru cu artiștii. În căutarea unei abordări mai personale și autentice, Richard a decis să se mute în Statele Unite, unde a filmat câteva clipuri muzicale cu mai mulți artiști, printre care și Rick Ross. De curând, și-a amenajat propriul studio green screen, în garajul locuinței.

Aici, artiștii pot scăpa de agitația studiourilor mari și pot beneficia de atenția și creativitatea lui Richard într-un mediu intim și confortabil. Cu ajutorul tehnologiei avansate, videoclipurile sale iau viață într-un mod unic și captivant.

Krayzie Bone a filmat videoclipul in garaj - We Don’t Go Home
Krayzie Bone a filmat videoclipul in garaj - We Don’t Go Home

Cel mai recent lansat dintre videoclipurile filmate acolo este cel al piesei „We Don’t Go Home” a cunoscutului rapper american Krayzie Bone. Piesa este un single extras de pe mult-așteptatul album al artistului, „Quickfix 3”, iar Richard nu doar că a creat conceptul clipului și l-a regizat, ci s-a ocupat de întreg procesul de filmare și editare VFX. Cei doi au mai colaborat cu succes și înainte la filmări și se pare că nu au de gând să se oprească aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net