Românii Drei și Richard Stan, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross!

#Exclusiv Click!

Încă doi români s-au făcut remarcați în SUA, la Miami, în industria muzicală și cea de videoclipuri. Este vorba de Drei, pe numele lui real Andrei Roșca, care a lucrat cu Rick Ross pentru "Bands”, la un videoclip regizat de românul Richard Stan.

Richard Stan și legendarul Rick Ross
Richard Stan și legendarul Rick Ross

Drei (numele real al lui Andrei Roșca) este un artist născut în Ploiești, dar stabilit în Los Angeles, în prezent, de unde activează în industria muzicală încă din 2010. În tot acest timp, a colaborat cu mulți artiști internaționali, printre care Sean Paul, Rich The Kid și The Game. Una dintre piesele sale - “Te Necesito”, în colaborare cu J Romero - a fost în Top 20 în Mexic (2018), iar piesă “Loco” – în colaborare cu Kap G – a înregistrat un real succes pe Spotify și s-a făcut auzită peste tot în Statele Unite.

Piesa pe care Drei tocmai a lansat-o în colaborare cu legendarul Rick Ross se numește ”Bands” și a fost produsă de Diny și înregistrată în Los Angeles cu inginerul de sunet JD Feighner. De mix&master s-a ocupat IRKO, cel care a mixat și ”Donda” - albumul lui Kanye West pentru care a fost nominalizat la Grammy în anul 2022. Întregul proiect este lansat sub sigla Renegade Territory (Serg Morales & J. Val).

Richard Stan și legendarul Rick Ross
Richard Stan și legendarul Rick Ross

”Este o mare realizare pentru mine, un băiat din Ploiești, care a crescut, practic, cu muzica lui Rick Ross, să ajung să cânt pe aceeași piesă cu el. De fapt, este un vis împlinit, pentru că eu am visat efectiv că într-o bună zi să ajung să cânt cu el. Nu știam când sau în ce fel se va întâmpla, dar mi-am dorit mereu și nu am crezut că este imposibil. Piesa “Bands” este cea norocoasă și, de asemenea, este primul single de pe noul meu album pe care îl voi lansa în curând. De asemenea, am și alte surprize pe care mă pregătesc să le lansez în lunile următoare”, spune Drei despre colaborarea cu Rick Ross

Richard Stan, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross!
Richard Stan, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross!

Videoclipul piesei ”Bands” este o explozie de energie, cu imagini din Miami – unde aceștia au filmat timp de două zile - și în care se face remarcată prezența celebrei actrițe și fotomodel din India - Gizele Thakral – care aduce o energie vibrantă și adaugă o notă exotică videoclipului. Cadrele ei au fost filmate în Los Angeles.

Regizorul bucureștean Richard Stan a reușit să creeze o atmosferă autentică și a transformat videoclipul într-o experiență vizuală captivantă. Încă de la la sosirea sa în L.A. – unde este stabilit actualmente - Richard și-a continuat carieră de regizor de videoclipuri muzicale.

După colaborări de succes cu interpreți români de top – Antonia, Connect-R, Puya, Alex Velea, Compact și mulți alții, acesta lucrează cu artiști cunoscuți de peste OIcean și în prezent se pregătește să lanseze câteva proiecte noi, cu concepte noi, alături de artiști celebri precum Chingy sau Krayzie Bone – unul dintre membrii faimoasei trupe Bone Thugs’N’Harmony și mulți alții.

Drei și Richard Stan, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross!
Drei și Richard Stan, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross!

Pentru Richard, colaborarea cu Drei și Rick Ross a reprezentat o adevărată provocare și, în același timp, un proiect la care a participat cu bucurie.

”A fost o experiență interesantă, într-un oraș… extrem de călduros! Mă bucur tare pentru faptul că am putut să “îmbrac” frumos acest proiect unic. Îi urez mult succes lui Drei și îmi pare bine să iau parte, de ceva vreme, la evoluția lui că artist și sunt sigur că această colaborare cu Rick Ross, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi, îl va duce acolo unde și-a dorit mereu”, spune Richard Stan .

Colaborarea dintre Drei, Rick Ross și Richard Stan a dat naștere unui proiect remarcabil care se va bucură de succes în lumea muzicii, fără doar și poate.

Richard Stan & legendarul Rick Ross!
Richard Stan & legendarul Rick Ross!

Cine este Richard Stan?

Richard Stan s-a născut pe 1 decembrie 1981 și e regizor de videoclipuri muzicale care locuiește în Los Angeles. A colaborat cu unii dintre cei mai influenți artiști naționali și internaționali precum Krayzie Bone of Bone Thugs-N-Harmony, Antonia, Compact, Lora, Marcel Pavel, Alex Velea, Alina Eremia, Otilia, Connect-R, Puya, Lil Chris și lista poate continua. În 2010, Richard și-a început cariera ca director muzical și a fondat Companie de producție cu sediul în București.

Împreună cu fratele său, Claudiu Stan, Richard a regizat și produs peste 100 de videoclipuri muzicale. De-a lungul carierei sale, Richard Stan a regizat peste 500 de videoclipuri muzicale cu peste 1 miliard de vizualizări. Din 2005, Richard a lucrat și la Teatrul Național din București, fiind responsabil de designul luminii și proiecțiile video pentru diverse piese de teatru celebre.

Drei și Richard Stan, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross!
Drei și Richard Stan, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross!

În 2019, a câștigat titlul de "Cel mai bun director muzical" la Golden Panther Music Premii, care au avut loc la New York.

„Când am călcat pentru prima oară în State, am știut exact ce vreau! Am mai făcut și încă mai fac proiecte și din alte genuri muzicale, dar filmul meu e hip hop. Multă lume mă întreabă: “Dar de ce insiști cu ăștia vechi? De ce ții morțis să lucrezi în special cu artișții care acum nu mai sunt așa relevanți?”. Păi, simplu, sunt legende! Ăștia au pus bazele acestui gen muzical, eu cu ăștia aveam afișe pe pereți în camera mea! Și poate ai dreptate, nu mai sunt relevanți pentru generația asta Z, dar aici au turnee non stop cu zeci de mii de oameni în față! Și în altă ordine de idei, am cunoscut și am fost mereu printre legende, că a fost în cartier, teatru sau muzică, eu vreau să am contact cu oameni care au niște realizări, pentru că de la oamenii aștia înveți la rândul tău cum să devii o legendă!”

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net