N-ai să crezi de ce s-a apucat Luminița Nicolescu, fosta concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

În urmă cu opt ani, participa la un reality-show celebru de la Pro TV, „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, lucru ce i-a adus un plus de notorietate. Este vorba de Luminița Nicolescu, antrenoarea Valentinei Pelinel, care ne-a povestit despre planurile ei de viitor și despre cum reușește să se mențină în formă.

Luminița Nicolescu și Valentina Pelinel fac exerciții împreună
Luminița Nicolescu și Valentina Pelinel fac exerciții împreună

În 2015 a devenit celebră, când a participat în reality show-ul de la Pro Tv, și a avut parte de experiența vieții ei, chiar dacă a plecat pe targă acasă, din cauza că nu s-a hrănit. Am întâlnit-o, recent, pe Luminița Nicolescu, care ne-a povestit ce proiecte are și cum se întreține.

„În fiecare zi, am ore de gimnastică cu fetele, și persoane cunoscute și mai necunoscute. Și conduc o editură, pentru că este editura soțului meu, care, acum un an jumate, a murit. Am reluat eu afacerea cu editura. O să scot cărți. Soțul meu e autorul a peste 40 de culegeri de volume de matematică. Mă ocup de editură și pregătesc și o expoziție personală de pictură. Am mai avut expoziții. Chiar aici, lângă Club Diplomatic, am avut la Dalles, am avut în mai multe locuri. Și, acum, pregătesc o nouă expoziție, printre altele”, ne-a spus ea.”, a declarat Luminița Nicolescu, în exclusivitate pentru Click!

Luminița Nicolescu
Luminița Nicolescu

Și-ar mai dori să participe la un reality show

Se pare că Luminiței Nicolescu i-a plăcut experiența din cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, având în vedere că își dorește să fie cooptată în astfel de proiecte.

„Pentru că este o experiență, aș mai merge. M-aș duce la orice. Aș acceptă challenge-ul”, spune vedeta.

Momentan, face cursuri de mișcare, fitness, cu persoane publice, printre care se numără  și Valentina Pelinel. Cât despre stilul său de viața, Luminița Nicolescu spune că nu mănâncă carne și nici produse procesate.

„Le fac în fiecare zi! În primul rând, fac mișcare. În fiecare zi, inclusiv sâmbăta și duminică. În al doilea rând, nu mănânc carne de când eram mică, de la 5 ani. Nu mănânc produse procesate. În general, mănânc simplu. Foarte simplu. Mâncarea e simplă și e mâncarea pământului pe care trăim. Nu cultiv legume. Aș vrea să cultiv, dar încerc să cumpăr de pe la țărani. Selectez nu alea mari și frumoase, alea mai pricăjite. Asta e ideea. Și să mănânci atât cât să trăiești și nu invers!, a mai spus ea”, a dezvăluit Luminița

Luminița Nicolescu a fost la reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”
Luminița Nicolescu a fost la reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

 Cât despre planurile sale de viitor, Luminița ne-a declarat că pregătește o expoziție de pictură de care este foarte încântată.

„Anul ăsta, notabil, pentru mine personal, este expoziția de pictură pe care o pregătesc, intitulată „Mituri și legende". Am pictură pe sticlă, niște ogive foarte mari. Am și lucrări de grafică de carte. Fiind în editură, m-am ocupat pe partea de grafică. O parte din lucrări le-am făcut tablouri și o să fie ceva inedit. Eu scriu, deja, de mult. Scriu cărți, în general. Scriu cărți pentru copii, pe care le și ilustrez”, ne-a mai spus fosta vedetă din reality-show-ul de la Pro TV. 

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net