Profa de fitness, cu rochie din Africa la lansarea cărţii

Ultima actualizare:

    Mihai Trăistariu, Gabi Jugaru,  Luminiţa Nicolescu, Elena  Merişoreanu şi Dorian Popa  arată acum ca scoşi din cutie
Mihai Trăistariu, Gabi Jugaru, Luminiţa Nicolescu, Elena Merişoreanu şi Dorian Popa arată acum ca scoşi din cutie

La doi ani şi două luni de când a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), filmată în jungla africană, antrenoarea de sport a vedetelor, Luminiţa Nicolescu (63 de ani), şi-a lansat cartea „Bună dimineaţa, junglă. Good bye, Africa!”.

Evenimentul a avut loc miercuri (26 aprilie) dimineaţă, într-o cafenea din Piaţa Romană, în prezenţa prietenilor, dar şi a unor foşti colegi din emisiune. Luminiţa, care are un corp sculptat, a purtat o rochie galbenă, pe care şi-a cumpărat-o dintr-un mall din oraşul Nelspruit, din Africa de Sud.


    Aşa arătau în junglă, la “Sunt  celebru, scoate-mă de aici!”
Aşa arătau în junglă, la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

La mâini a avut brăţări achiziţionate tot de acolo şi a ţinut să amintească faptul că una dintre ele este primită de la Ruby, atunci când a ieşit pe targă din tabără. La eveniment au fost şi câţiva dintre colegii de suferinţă: Elena Merişoreanu, alias “Merişor”, Dorian Popa, însoţit de mama lui, Gabi Jugaru, împreună cu soţia, şi Mihai Trăistariu, împreună cu impresara. Iar dintre vedetele pe care le antrenează la sală i-au fost alături Valentina Pelinel, Adina Buzatu şi Luana Ibacka.

image
image
image
image
image
image
banner alice badea png
image png
olivia steer jpeg
banner Vica Blochina png
image png
image png
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net