Nick Rădoi i-a făcut cadou iubitei o casă de 1 milion de euro în Vegas

Ultima actualizare:

A împlinit 60 de ani, iar cu această ocazie milionarul Nick Rădoi nu a primit, ci i-a făcut cadouri de lux, iubitei sale. I-a cumpărat o vilă în Vegas în valoare de 1 milion de euro, un Mercedes G Class de 100.000 de euro, și apoi a dat o petrecere fastuoasă, cu șampanie scumpă la un restaurant, unde vin toate VIP-urile de la Hollywood.

cub nick rădoi png

Nick Rădoi a schimbat prefixul vârstei! A împlinit 60 de ani, iar cu aceasta ocazie a dat o mega petrecere în Vegas, la celebrul restaurant Nobu, unde a avut 18 invitați.

"Ziua mea a fost una dim cele mai frumoase și mai speciale penteu că ne-am decis să plecăm din Mexic, în Vegas, unde am mai mulți prieteni. Am ținut-o la un restaurant foarte celebru aici, Nobu, știam că și Mădălinei îi place aici și am zis să fac ceva foarte tare.

Am avut vreo 18 prieteni în total, o masă foarte mare, s-a râs foarte mult, ne-am distrat, am dansat. Ce să zic, atât a avut și ea noroc, că a scăpat de ziua mea si nu a mai gătit (n.r.râde). Am petrecut de la 9 seara până la ora 1 dimineața. Aici restricțiile sunt ca oriunde, poți intra fără vaccin, fără test, nu cer nimic, e liber să mergi oriunde. Se poarta mască  în interior, dar nu și exterior. De ziua mea am primit o pereche de ochelari de firmă, Prada, ediție limitată, tort, șampanie", a declarat Nick Rădoi, în exclusivitate, pentru Click!

"Are 4 dormitoare, 3 livinguri, piscină și jacuzzi"

Iubita lui, care în curând îi va deveni soție, l-a dat de gol pe celebrul milionar. Acesta i-a făcut un cadou de ziua lui care a făcut-o sa leșine de fericire. Este vorba despre o casă în valoare de 1 milion de euro, în Vegas, dotată cu 4 dormitoare, 3 livinguri, o bucătărie imensă, jacuzzi, piscină și grădină, sala de fitness. 

„Chiar dacă a fost ziua lui,  el mi-a făcut cadouri mie: cel mai frumos lucru posibil. Este această casă superbă. Acum câteva luni când eram în Mexic cu fata, Nick tot făcea drumuri și-mi spunea că are niște business-uri și a plecat o lună în America. Nu am zis nimic, însă am vrut să plec în America la el și tot întâmpinam probleme din cauza vizei pentru fetiță. Am făcut eforturi, a trebuit să vin în România să fac viza. Timpul a fost foarte ok, pentru că el a avut timp să ia o casă, să o amenajeze și să o pună la punct.

Nu știam  că el face asta pentru că nu mi-a spus absolut nimic. Eram în România și m-am certat cu el, i-am reproșat ca nu îi pasă de noi, dar apoi am aflat de fapt ce pregătea. Când am văzut-o, efectiv mi s-a tăiat respirația. Îmi pare acum atât de rău că am făcut pe nebuna și l-am certat, nu știam ce eforturi face, suta la suta acum realizez că locul meu era lângă el și trebuie să fac și eu acum efort mare să fiu lipită de el.

Și mi-a mai făcut o surpriză. O mașina Mercedes G Class și o nouă dantură. Aveam probleme cu fațetele pe care mi le-am pus în urma cu 10 ani, iar acum mi-am pus aici la o clinică, aveam probleme cu dantura, aveam fațetele de 10 ani, și am schimbat totul. A costat 15.000 de euro", a spus Mădălina, în exclusivitate, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net