Nico dă din casă. Cum se înțelege cu fiica ei, Alexandra și ce talente ascunse are aceasta

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nico nu doar cântă bine, ci și gătește pe măsură. Cântăreața a pregătit o mulțime de bunătăți pentru masa de Paște. În plus, artista are un ajutor de nădejde în bucătărie, în persoana fiicei sale, Alexandra, care este, se pare, responsabilă cu salată de boeuf. Alexandra este, pe cât de senzuală, pe atât de gospodină!

Nico și fiica ei, Alexandra
Nico și fiica ei, Alexandra

Soțului meu îi place foarte mult carnea și foarte greu ținem post, dar cu o săptămână înainte de Paște ținem post. Mâncarea pe care o fac eu în fiecare an de-abia o așteaptă fiica mea și mai ales Laurențiu, soțul meu. În seara de Înviere, după ce ajungem acasă, după ce am luat Lumină, savurăm câte puțin din ceea ce am făcut.

Nico și soțul ei, Laurențiu
Nico și soțul ei, Laurențiu

Avem de toate, eu în loc de pască fac o plăcintă, fiica mea mă tot bate la cap, «Fă și tu o pască așa cum se face», dar eu fac plăcintă cu foaie făcută de mine, cu tot ce trebuie, ei îi place pasca. De fiecare dată, fiica mea, Alexandra, mă ajută în bucătărie de Paște. Ea face salată de boeuf, ciorbiță, nu îi place mielul.

Pentru ea întotdeauna gătesc pui sau curcan, îi place foarte mult varza cu curcan. Ea face și pandișpanul, mă ajută la cozonac, prăjiturele, una alta, tot ceea ce se mănâncă de sărbători. Nu facem excese, îmi place să fac mâncare pentru zilele alea, nu-mi place să gătesc foarte mult, prefer să fac fresh atunci, nu îmi place să arunc mâncarea”, a povestit Nico pentru Click!Cite;

Citește și: Alexandra, fiica lui Nico, sâni de Playboy și corp de Miss Fitness. Pozele pe care nu le-ai văzut la "Asia Express"

Alexandra Matei (30 de ani), fiica lui Nico, este o prezență senzuală în showbiz. În 2019, ea și celebra ei mamă au participat la "Asia Express", show-ul fenomen de la Antena 1.

Nico arată senzațional la 52 de ani: "Nu țin dietă"

La cei 52 de ani ai săi, Nico arată senzațional. Artista are grijă de silueta ei cum poate mai bine, chiar dacă nu ține diete și nu a mai ajuns la sala de sport de ceva timp încoace. “Nu țin dietă, eu miercurea și vinerea țin post, nu m-am îngrășat, am rămas constantă, chiar dacă n-am mai făcut sport de un an și ceva”, a mai adăugat vedeta.

Nico este o artistă cunoscută și foarte îndrăgită de public. Vedeta locuiește la Ploiești, împreună cu soțul și fiica ei, Alexandra, și este mare iubitoare de animale, având acasă mai mulți căței pe care îi iubește ca pe ochii din cap.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net