Nico și Cabron, din nou împreună după 19 ani! Cum sună piesa "Oscar în doi"

Ultima actualizare:

De ziua ei, pe 1 februarie, Nico (52 de ani) a reluat colaborarea cu Cabron, la 19 ani după ce au spart topurile cu "Nu mai pot sa mai suport". Acum au lansat un nou proiect muzical. Acesta se numește "Oscar în doi" și sună foarte bine.

Nico și Cabron
Nico și Cabron

La 19 ani de la lansarea hitului “Nu pot să mai suport”, Nico (care a împlinit 52 de ani în ziua lansării) a făcut din nou echipă cu solistul Cabron, pentru nouă ei melodie. Piesa se numește “Oscar de dor” și marchează lansarea celui de-al doilea single al celor doi artiști care au scris istorie în muzică românească de la începutul anilor 2000. Sunt pe aceeași lungime de undă, colaborează excelent, iar rezultatul este mereu în topuri.

Publicul aștepta de foarte mult timp să lansăm o nouă piesă împreună. Este adevărat că pe fiecare album pe care l-am lansat am mai avut colaborări cu Cabron - fie piese scrise de el, fie piese cântate împreună - însă nu am mai lansat amândoi un single din anul 2003”, a declarat Nico. “Este un proiect în care am pus foarte mult suflet, un proiect la care am lucrat cu persoane extrem de dragi mie și sper din suflet că acest produs să se ridice la nivelul așteptărilor celor care ne ascultă”, a adăugat artista.

În videoclip apare și actrița Paula Chirilă

“Oscar de dor” este scrisă de Laurențiu Matei (n.r. soțul lui Nico), pe textul lui Ovidiu Iordache, echipă care a mai produs pentru NICO piese precum “Clipe” (2014), “Suflet Pereche” (2018), “4 Pereți” (2019) și "Ești liber” (2020). Videoclipul, în regia lui Dan Popescu (Bibanu MixXL), a fost filmat la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești și îi are în distribuție pe actorii Paula Chrilă, Karl Baker, Mihaela Rus, Romeo Zaharia și George Frîncu.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net