Nico, transformată total în pandemie! Uite-o la volanul unui bolid de lux

Nicoleta Matei sau Nico, așa cum o știm cu toții, se menține cu brio în partea frumoasă a showbiz-ului și a știut să se reinventeze mereu. La 52 de ani, artista cântă pentru tineri și ține pasul și în modă cu superba ei fiică, Andruța. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Nico într-o zi obișnuită, prin București.

nico png

La începutul lunii februarie, Nico a dat lovitura cu o nouă piesă, care cu siguranță va intra în heavy-rotation la radio. La 19 ani de la succesul melodiei "Nu mai pot sa mai suport", ea a reluat colaborarea cu Cabron și au lansat acum "Oscar în doi". Piesa a fost bine primită și marchează lansarea celui de-al doilea single al celor doi artiști care au scris istorie în muzică românească, de la începutul anilor 2000.

Însă lui Nico îi merge bine și în plan personal. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent prin oraș, la volanul unui bolid roșu ca focul, cu mulți cai putere, și pe care nu și-l permite oricine. Este vorba despre un Mercedes CLA, o mașină care costă aproximativ 40.000 de euro. 

Nico ne-a atras atenția și cu ținuta cool: purta jeanși drepți, bocanci, o jachetă "bomber" neagră, lucioasă, și o geantă animal-print. Solista, însoțită de o prietenă, a intrat într-o cofetărie, de unde nu a ieșit cu mâna goală. De remarcat și machiajul, șimachiajul, și coafura, care erau impecabile.

Nico este căsătorită cu compozitorul Laurențiu Matei

Nico este căsătorită de mai bine de 25 de ani cu compozitorul Laurențiu Matei, angajat al Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti. Nu au avut mereu o relație lapte și miere, dar au rezistat testului timpului. Se cunosc de la 16 ani și s-au regăsit după ce Nico a divorțat de primul soț. Galant, educat, răbdător, așa își descrie Nico partenerul.

Nico și soțul ei
Nico și soțul ei

Gelozia e ca o boală, m-a ţinut 13-14 ani. De 10 ani însă, m-am liniştit. În locul lui, eu aş fi zis du-te cu cine vrei, dar Laurenţiu a suportat. La mine toată familia e aşa, toate surorile mele sunt geloase. Cred că am moştenit de la tata, mama era foarte frumoasă şi îi era teamă că i-o răpeşte cineva. Suntem împreună, pentru că sunt vulcanică şi rea, iar el ştie să mă liniştească”, povestea Nico la Kanal D.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net