Cum s-a reinfectat Nico cu COVID. «Am făcut 3 teste, toate negative»

Nico a dezvăluit că s-a reinfectat cu COVID-19, după ce în decembrie 2020 a mai făcut o dată boala. Astfel, artista și-a început anul 2022 așa cum poate nu s-ar fi așteptat, în izolare, fiind din nou infectată cu SARS-CoV-2.

Nico a dezvăluit că s-a reinfectat cu COVID-19 Foto: Arhivă personală
Nico a dezvăluit că s-a reinfectat cu COVID-19 Foto: Arhivă personală

Cântăreața Nico a fost nevoită să stea în izolare la început de an nou, după ce a fost infectată din nou cu COVID-19. Nico, în vârstă de 51 de ani, a mărturisit că nu își explică de unde a luat din nou virusul. Din fericire, vedeta a făcut o formă ușoară a bolii, iar activitățile desfășurate în izolare au ajutat-o să depășească mai ușor această perioadă.

Nico s-a reinfectat cu COVID. Testele rapide i-au ieșit negative

A fost foarte bine pentru mine, având în vedere că am avut și anul trecut COVID”, a declarat Nico. Întrebată cum și-a dat seama că există posibilitatea să se fi reinfectat, cântăreața a explicat că într-una din zile a început să se simtă din ce în ce mai rău.

Astfel, a decis să își facă mai multe teste rapide, care au ieșit negativ, luând ulterior decizia de a merge la spital, pentru a face un test PCR. În urma testului din urmă a aflat că are din nou Covid. A fost nevoită să-și anuleze angajamentele profesionale și, până pe 6 ianuarie, s-a aflat în izolare.

Cum și-a dat Nico seamă că ar putea avea din nou COVID

Eram acasă de o săptămână și ceva. Am avut amețeală, dureri de cap, cam astea au fost simptomele și temperatură într-una din zile. Și dacă am văzut că nu trece, am zis hai să vedem ce e. Mi-am făcut acasă 3 teste, toate negative.

Simțeam, totuși, că ceva nu e în regulă și m-am dus la spitalul din Ploiești, mi-am făcut test PCR și așa am depistat că sunt pozitivă. Acasă toate testele mi-au ieșit negative. În momentul acela am sunat doctorul, mi-a dat tratamentul de COVID și a fost foarte ok.

Primele zile au fost puțin mai grele, dar dup-aia stare de oboseală… A fost mult mai ușor la mine față de anul trecut. Am putut face mâncare. Data trecută, în decembrie 2020, n-am putut să fac nimic, absolut nimic. Am stat numai în pat două săptămâni. A fost mult mai greu. Acum a fost o stare mult mai ușoară”, a declarat artista pentru Fanatik.

Artista recomandă purtarea măștii de protecție de fiecare dată. „Eu port mască întotdeauna. Îmbrățișările și toate astea s-au dus, îți e și teamă. Până la urmă trebuie să fii precaut și să ai grijă. În momentul în care te duci undeva, să știi clar cu cine vorbești, dacă e sau nu vaccinat, dacă a trecut prin boală.

Eu sunt și un om mai retras, dar iată că anul ăsta nu m-a ferit. La cât am ieșit eu pe post și la teatru, mi-era și teamă la un moment dat, dar am zis că asta e, până la urmă trebuie s-o facem”, a adăugat Nico.

Nico își dorește „revenirea la normalitate”

După o perioadă în care atât ea, cât și colegii săi de la teatru au fost nevoiți să dea spectacole cu sala jumătate goală, Nico își dorește ca în 2022 situația să se schimbe.

„Stau liniștită pentru că acum, dacă am trecut și prin boală, cu siguranță o să fiu imunizată. Deocamdată așteptăm noile reglementări. Nu avem de unde să știm ce se va întâmpla în principal, dar mă bucur că avem ce face, avem activitate și nu ne mai gândim la altceva.

Lucrez la teatru, avem concerte în fiecare weekend și sperăm să fie din ce în ce mai bine, să avem voie să funcționăm din nou la capacitate maximă. Asta îmi doresc din suflet anul acesta, să se ajună la normalitate. Este singurul lucru pentru care ne rugăm acum la Dumnezeu, să fie bine”, a mai spus cântăreața pentru sursa anterior menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net