VIDEO Nico: «Dieta Dukan m-a băgat în spital, slăbeam un kg pe zi». Ce a învățat după această greșeală

Ultima actualizare:
Nico și fiica ei, Alexandra, au o relație foarte apropiată
Nico și fiica ei, Alexandra, au o relație foarte apropiată

Se apropie de pragul vârstei de 50 de ani, dar lumea nu-i dă mai mult de 40. Pe lângă moștenirea genetică aparte, cântăreața Nicoleta Matei, alias Nico, recunoaște că acordă o mare atenție tenului ei, pe care-l îngrijește numai cu creme românești. Însă altceva i-a dat mari bătâi de cap, și anume dorința de a fi mai suplă. O dietă drastică a băgat-o în spital.

Nico a fost mereu într-o formă fizică excepțională, mascându-și vârsta din buletin cu ajutorul unui regim de viață sănătos, dar și al produselor cosmetice folosite cu regularitate încă de când era adolescentă. Nico ne-a mai spus că, deși acordă o atenție sporită îngrijirii corporale, sunt zile când sare peste rutina zilnică: „Poate că am și nopți în care mai uit să mă demachiez, pentru că a doua zi poate mai am vreun eveniment și nu mai vreau să stau să mă machiez, însă asta se întamplă foarte rar”. Nico (49 de ani) a stat de vorbă cu reporterii Click!, iar aceasta a vorbit în exclusivitate despre dieta ce era să o omoare acum cațiva ani. Am întâlnit-o pe artistă la evenimentul organizat de publicația online kudika.ro, la Palatul Noblesse.

Click! Acum cațiva ani ai ținut o dietă care te-a adus la spital. Cum s-a întâmplat acest lucru? Ce ne poți spune despre dieta Dukan?

Nico: A fost o problemă cu organismul meu. Mi-a fost foarte rău. Am ținut dieta Dukan câteva zile, dar nu am mai continuat. M-am deshidratat. Am avut un şoc foarte, foarte nasol. Nu ştiu, de la proteine, nu ştiu ce s-întâmplat. Doar primele zile le-am ţinut, după care m-a luat cu tremurici (spasmofilie), am ajuns până la urmă la perfuzii şi apoi a trebuit să iau vitamine.

Ce te-a determinat să ții această dietă drastică?

Ceea ce a determinat-o pe fiecare femeie. Am pus câteva kilograme și am vrut să le dau jos și nu ai cum decât printr-o dietă-șoc, ca aceasta. Atunci am dat jos 6 kilograme în 7 zile. Cu dieta Dukan slăbești un kilogram pe zi. Corpul meu nu era obișnuit și a fost șoc pentru mine. De la 66 de kilograme am ajuns la 60. Și acum am 66-67. În prezent nu ies din kilogramele acestea.

Ce mai face fiica ta, Alexandra?

Fiica mea este bine, și tu tot Alexandra ești... (râde). Face sală cu mine în fiecare zi, dar nu îmi moștenește talentul. Poate că ar fi vrut, dar au trecut anii. A terminat Facultatea de Drept. Deși nu face muzică, îi place foarte mult muzica. Mă susține. Merge cu mine peste tot. Este designerul meu. Dacă am nevoie de vestimentație, întotdeauna o aleg pe ea, deși eu am un stilist care se ocupă de mine și de vestimentația mea.

În această seară cine te-a îmbrăcat?

În această seară m-am îmbrăcat singură. Am vrut să respect dress code-ul evenimentului. Trebuia să port ceva argintiu. Întotdeauna am respectat dress code-ul. Mi se pare normal dacă vii la un eveniment să îl respecți.


    Nico și fiica ei, Alexandra, au o relație foarte apropiatăFoto: Click!
Nico și fiica ei, Alexandra, au o relație foarte apropiatăFoto: Click!

Am văzut că ai un tatuaj pe mană cu numele fetiței tale. Cum i-ai ales numele?

Am un tatuaj cu numele Alexandra și Elena. Alexandra este fiica mea, iar Elena este numele bunicii mele care a murit. Numele Alexandra le-a plăcut foarte mult nașilor, nașul fiind fratele mamei mele. A fost un copil norocos, care nu s-a îmbolnăvit deloc. Sunt mandră de fiica mea.

Pentru că se apropie începerea școlii, ce amintiri ai?

Tabloul pe care mama mea îl punea în perete și eu când veneam de la școală îl luam și îl aruncam sub pat, pentru că nu îmi plăcea (râde). Aveam codițe împletite și nu îmi plăceau. Mama se trezea în fiecare dimineață și îmi făcea pachetul.

În momentul de față, care este cea mai mare dorință a ta?

Cea mai mare dorință a mea este să fiu sănătoasă și să fiu alături de copilul meu în toate momentele.

Ce planuri ai?

Nu-mi fac planuri și nici tu să nu îți faci, că nu este ok. E bine să visezi, dar să nu îți faci planuri. Ca proiecte, urmează să lansez o piesă nouă, scrisă de soțul meu, iar în ianuarie o să urmeze o piesă scrisă de Cabron. În februarie voi începe promovările pe tv.

Dieta Dukan este o dietă de tip proteic inventată de medicul francez Pierre Dukan. Cu toate că această cură datează de mai bine de 30 de ani, ea a câștigat popularitate doar ulterior publicării cărții „Dieta Dukan”, în anul 2000. Pierre Dukan și-a promovat de asemenea planul de slăbire prin intermediul internetului, lansând un site, dar și un serviciu de coaching online și un magazin online. Dieta Dukan este de asemenea recunoscută ca regimul protal – de la proteine și alternanță. Planul de slăbire Dukan este conceput în așa fel încât să fie favorizat consumul proteinelor în detrimentul lipidelor și glucidelor. Este așadar vorba despre un regim de tip proteic.

Citește și:

Cum a slăbit J.Lo. 20 de kilograme? Iată dieta minune!

Marina Almășan, adevărul despre dieta care a băgat-o în spital pe Mirabela Dauer

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
Banner Dinu Maxer Miss Plajă
banner Julia Jianu png
Coca Andronescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net