Nicolae Botgros a făcut din nou Covid! Cum se simte artistul

Maestrul Nicolae Botgros (68 ani) s-a infectat a doua oară cu temutul coronavirus. Dirijorul orchestrei Lăutarii din Chișinău se află acum în carantină la domiciliu și se simte bine.

image

Nicolae Botgros regretă că a ratat evenimentele din seara de Revelion și nu îi place deloc să stea în casă. 

"Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală! Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!", a mărturisit Nicolae Botgros în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV!

"A dat iar năpasta peste mine, am iar Covid și nu sunt așa în formă cum trebuie! Am avut niște probleme și cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid. Văd că acum e mai ușor, nu am trecut prin febră și prin problemele cu saturația, dar încă stau acasă în carantină", a mai povestit maestrul Botgros.

Nicolae Botgros, la terapie intensivă după prima infectare cu Covid

Prima dată când s-a luptat cu Covid-19, maestrul lăutarilor de la Chișinău a ajuns la terapie intensivă și a trecut printr-un coșmar, pentru că nu mai putea să respire și a fost conectat la aparate. Atunci, maestrul și-a revenit cu greu după 3 săptămâni de spitalizare și le-a dat mari emoții prietenilor și rudelor.

Nicolae Botgros a fost urmărit de ghinion anul trecut. După ce s-a refăcut după Covid, Maestrul a avut probleme personale. Soția sa, Lidia Bejenaru, a murit pe 26 iulie 2021 după ce starea ei de sănătate i s-a degradat, ca urmare a unor probleme mai vechi. De atunci, Botgros nu este în cea mai bună stare sufletească și încearcă să meargă cât de des la mormântul soției sale.

Soția lui Nicolae Botgros a murit în vara anului trecut
Soția lui Nicolae Botgros a murit în vara anului trecut

"Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut și nici ea nu a știut și nici nimeni dintre noi nu a crezut că ea în timp de două săptămâni o să aibă trei operații, trei intervenții chirurgicale grele și o să plece dintre noi! Nu a știut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, absolut nici prietenii noștri, dar nici doctorii, credeam că o să meargă acasă, așa ca după toate celelalte operații pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenții, această a fost a 12-a intervenție. Credeam că merge acasă ca întotdeauna, dar nu a mers... Greu... Când îmi imaginez că Cornel nu mai are mamă, îmi vine să țip la cer, să strig, E greu! Și eu nu mai am soție…", a declarat maestrul Nicolae Botgros, în luna septembrie, printre lacrimi și cu ochii spre cer, într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net