Nicoleta Dragne este gravidă cu al doilea copil. Cum a făcut anunţul

Ultima actualizare:

Nicoleta Dragne, care a devenit cunoscută după participările la emisiunile "Insula Iubirii" şi "Bravo, ai stil! Celebrities", a anunţat că este gravidă, cu al doilea său copil. Tânăra a dat marea veste prin intermediul unei imagini cu burtica ei de gravidă, făcută în timpul unei excursii. 

Nicoleta Dragne este gravidă cu al doilea copil foto: Instagram
Nicoleta Dragne este gravidă cu al doilea copil foto: Instagram

Nicoleta Dragne va deveni mamă pentru a doua oară. Fosta concurentă de la "Insula Iubirii" a publicat o imagine cu burtica sa, care este destul de vizibilă. semn că sarcina e într-un stadiu avansat. Imaginea a fost realizată în timpul unei vizite în oraşul italian Milană, aşa că Nicoleta a scris cuvintele "Milan baby"(n.red: Bebeluş de Milano) în dreptul burticii.

Fosta ispită nu a dat detalii despre sarcina sa şi nici despre tatăl copilului. 

Sarcina Nicoletei este destul de avansată foto: Instagram
Sarcina Nicoletei este destul de avansată foto: Instagram

Nicoleta Dragne şi tatăl primului copil s-au despărţit

Nicoleta Dragne mai are un băieţel, cu fostul ei partener, Bruno Vlad. Micuţul Vladimir s-a născut în 2020. Relaţia cu tatăl copilului a fost greu încercată, iar problemele au apărut chiar după venirea pe lume a fiului lor.. Iniţial, Nicoleta şi Bruno s-au despărţit la jumătate lui 2021, dar au decis, de dragul băieţelului, să îşi acorde o a doua şansă. Nu a funcţionat, însă, iar în ianuarie 2022. şi-au spus din nou "adio"

Nicoleta a povestit că ea şi Bruno Vlad au decis să aibă o relaţie amicală, pentru a-şi putea creşte copilul împreună, deşi nu mai formează un cuplu. 

„Noi suntem în relații foarte bune. Așa am fost dintotdeauna. De când am hotărât să ne despărțim am spus că vom păstra o relație frumoasă de prietenie pentru că trebuie, avem un copil împreună și e normal. (…) Părinți prieteni, cam acolo se rezumă treaba. Eu spun cum stau lucrurile acum. Vorba aia, să nu spui niciodată niciodată”, a declarat Nicoleta Dragne, la momentul despărţirii, la Antena Stars. 

Nicoleta Dragne, scandal cu Viviana Sposub, la "Bravo, ai stil"

Nicoleta Dragne a participat la cel mai recent sezon al emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", alături de Viviana Sposub. Cele două concurente au fost în conflict deschis după ce iubitul Vivianei, George Burcea, a comparat-o pe actuala parteneră cu fosta soţie, Andreea Bălan.

Nicoleta a avut un mesaj dur la adresa actorului. 

"Glumă, glumă, dar ce bărbat care își respectă copiii își compară actuala cu fosta în mediul public, în încercarea de a o pune sub umilință pe femeia care i-a adus pe lume două minunății? A râs de o femeie care nu făcea parte din Bravo, ai stil", a scris Nicoleta Dragne, pe Instagram.

Nicoleta Dragne a locuit în Marea Britanie

Nicoleta Dragne a stat în Marea Britanie, timp de opt ani, unde a avut o firmă de curăţenie. Ea a decis să se înscrie la "Insula iubirii", după o ceartă cu iubitul de atunci. La emisiunea de dating l-a cunoscut pe Bruno Vlad, fostul soţ al Mădălinei Pamfile, iar participarea la show i-a adus-o în atenţia altor posturi de televiziune. 

Fiind pasionată de modă, Nicoleta a decis să îşi deschidă propria firmă de haine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net