Nicoleta Nucă, ce burtică suspectă! Ce s-a întâmplat cu solista

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicoleta Nucă afișează în preajma nunții o burtică suspectă. Solista și-a făcut apariția la un eveniment monden cu buricul la vedere.

Nicoleta Nucă a afișat o ținută primăvăratică la ultima premieră de film la care a participat, într-un mall din București. Solista, care a primit inelul de aproximativ un an și tot amână nunta la nesfârșit, a venit cu buricul la vedere, iar din pantalonii strânși pe șolduri s-a ivit o burtică, cel puțin suspectă.

Nicoleta Nucă: „Mi-aș dori câteva kilograme în minus”

Cântăreața ne-a liniștit. Nu vine barza înainte de nuntă, ci doar a mai luat câteva kilograme, în ultima vreme.

Mi-aș dori câteva kilograme în minus, recunosc. Eu sunt foarte bine, însă, și așa, adică mă simt bine în momentul de față cu corpul meu. Nu știu câte kilograme am acum, eu mă iau după haine.

Dacă sunt mai mari înseamnă că am slăbit, dacă sunt cam strâmtuțe atunci chiar m-am îngrășat. Eu nu mă ghidez după kilograme, îmi dau seama ochiometric cum vreau să arăt”, ne-a mărturisit solista.

„Trebuie să fiu mai atentă la ceea ce mănânc și foarte mult sport”

Nicoleta a luat măsuri după ce a constatat că a pus niște kilograme bune în ultima vreme și și-a propus să intre, de urgență, la dietă.

Treaba asta pe care mi-o doresc eu vine dintr-o alimentație ceva mai strictă, trebuie să fiu mai atentă cu ceea ce mănânc, și foarte mult sport. Lucru pe care o să-l și fac pentru că vine vara și ne pregătim de proba costumului de baie. Trebuie să încăpem în el frumos.

Oricum pe mine o să mă vadă lumea mai mult în pantaloni, șort, pantaloni scurți, salopete. Eu nu sunt prea feminină, să nu exgerăm. Siropoșeniile nu sunt de mine!”, ne-a mai declarat Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă, cerută de soție pe Bosfor

Nicoleta Nucă are 29 de ani și s-a născut la Chișinău, în Republica Moldova. Solista de peste Prut a devenit cunoscută în urma participării ei, în anul 2014, la concursul de talente „X Factor” (diffuzat de Antena 1).

Mentorul ei a fost nimeni altul decât celebrul Ștefan Bănică junior, cu ajutorul căruia Nicoleta a și reușit să ajungă în gala show-ului . Cântăreața a participat, ulterior, și la show-ul de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”, însă nu a ajuns prea departe în competiție.

Nicoleta formează un cuplu de peste cinci ani de zile alături de toboșarul Alex Ursache. Cântăreața a primit inelul anul trecut pe Bosfor, într-o vacanță romantică la Istanbul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png
"Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept", ne-a spus vedeta
smiley simon cowell jpg
banner Mihaela Coserariu png