Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a murit! Artistul avea 77 de ani

Ultima actualizare:

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a murit la vârsta de 77 de ani. Artistul a încetat din viață în urma unor grave probleme de sănătate.

Arristul avea vârsta de 77 de ani
Arristul avea vârsta de 77 de ani

Nicu Covaci, fondatorul faimoasei trupe Phoenix, s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani, în urma unor grave probleme de sănătate! Din păcate, tratamentul postoperatoriu pe care artistul trebuia să îl primească nu s-a putut finaliza, din cauza anumitor complicații.

„Spuneam, acum putinā vreme, cā vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu deîndatā ce vom avea vesti bune. Și am tot asteptat. Și asteptat...

Realitatea este cā lucrurile nu se îndreaptā deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicatiilor, iar asta ne ține conectați și cu emoții. Mari emoții!”, scria trupa Phoenix pe grupul de Facebook, cu numai două zile în urmă.

A murit Nicu Covaci

Artistul avea 77 de ani / foto: Facebook
Artistul avea 77 de ani / foto: Facebook

Nicu Covaci a fost operat pe creier în acest an, pe data de 22 martie, la Spitalul Județean Timișoara. La începutul lunii martie, fondatorul trupei Phoenix a început să se confrunte cu probleme de sănătate, iar o tumoră cerebrală a fost depistată de către medici, în urma unui RMN.

Solistul trupe Phoenix se afla în secția ATI a Spitalului din Timișoara, atunci când a încetat din viață. Anunțul decesului deja a fost făcut și pe pagina de Facebook a trupei.

Nicu Covaci avea 77 de ani

„De azi ne-așteaptă, Dincolo,

Cel Ce Ne-a Dat Nume.

Prin TOT ce ne-a lăsat Moștenire,

Nicu Covaci este, de azi,

Pururi,

NEMURITOR!”, a scris trupa pe pagina de Facebook. Fondator al trupei Phoenix, Nicu Covaci a avut o carieră legendară în lumea muzicii, fiind compozitor, cântăreț, chitarist, iar mai mult decât atât, el a fost și pictor și grafician.

Nicu Covaci s-a născut la data de 19 aprilie 1947, în Timișoara, iar întreaga țară a rămas șocată de vestea decesului lui. „De data asta chiar e adevărat..... Dumnezeu să te odihnească, Nicu!”, a scris solista de muzică folk, Maria Gheorghiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net