Ovidiu Lipan Țăndărică nu stă locului o clipă, nici la 71 de ani: „Cânt, fac piața, gătesc și îmi vizitez fiul din Germania”. Mesaj emoționant pentru nașul Nicu Covaci, de la Phoenix, grav bolnav

#Exclusiv Click!

Celebrul toboșar Ovidiu Lipan Țăndărică este la fel de energic și la 71 de ani. Artistul ne-a povestit, exclusiv pentru Click!, despre fiul și nepoții din Germania, pe care îi va vizita în vacanță. Este însă tare îngrijorat pentru nașul lui, Nicu Covaci (77 de ani), a cărui stare de sănătate s-a înrăutățit brusc după operația suferită pe creier, în urmă cu patru luni.

„Ies la piață dimineața, căci e prea cald afară”

După un an plin de spectacole, Ovidiu Lipan Țăndărică se pregătește de o binemeritată vacanță, nu înainte de a mai susține un recital exploziv:

„Am cântat pe litoral, am avut câteva concerte la Constanța, o să mai am în septembrie și la Eforie Nord. Vă așteptăm însă la concertul pe care îl voi susține cu Stelu Enache și Balkano, sâmbătă, pe 3 august, de la ora 21.30, la Festivalul Strada Armenească 2024. În rest, eu mă ocup de gospodărie, de gătit, de cumpărături, acum am fost după pâine, pe la piață. Ies dimineața din casă, căci e prea cald afară, vara asta”, spune el, pentru Click!

Unul dintre nepoți i-a moștenit talentul artistic

Unde va petrece însă binemeritata vacanță, după 7 luni de concerte și recitaluri în întreaga țară?

„Voi merge și la fiul meu, Alexander, care locuiește în Germania, mă așteaptă. Mi-e tare dor de el și de nepoței. Unuia dintre ei i-am dăruit, de ziua lui de naștere, un set de tobe electronice, văd că îi place muzica, promite să mă moștenească.

Aceste tobe îi dezvoltă inteligența, musculatura, independența. Nu e așa ușor să fii toboșar!”, ne-a mai spus Ovidiu Lipan Țăndărică, exclusiv pentru Click!

Mesaj pentru nașul Nicu Covaci, operat pe creier

Ovidiu Lipan Țăndărică e îngrijorat pentru starea de sănătate a nașului său, Nicu Covaci, din trupa Phoenix, operat pe creier în luna martie. A evitat să vorbească despre situația lui actuală, care, din păcate, s-a înrăutățit brusc, conform recentului anunț făcut de colegi, însă a postat pe conturile sociale un mesaj emoționant, prin care își arată susținerea, acum, la greu:

„Sunt cu inima alături de tine!”, a scris Ovidiu, în dreptul unei fotografii cu Nicu Covaci.

Vești despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci: „Lucrurile nu se îndreaptă spre bine!”

Colegii lui Nicu Covaci au făcut un anunț dureros, zilele trecute, pe conturile sociale, în care anunțau cu regret:

„Salutare, oameni frumoși! Spuneam, acum puțină vreme, cā vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu de îndatā ce vom avea vești bune. Și am tot așteptat. Și așteptat... Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptā deloc spre bine.

Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicațiilor, iar asta ne ține conectați și cu emoții. Mari emoții! Vom reveni, pe măsură ce situația va suferi modificări. Noi vă mulțumim pentru sutele de mesaje și pentru că ne sunteți aproape în această perioadă dificilă!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net