Ovidiu Lipan Țăndărică, detalii de senzație despre transformarea în timpul pandemiei: „Am împlinit și eu vârsta poziției! 69 de ani!”

Ultima actualizare:

Ovidiu Lipan Țăndărică e într-o formă de zile mari, la 69 de ani! Acesta a trecut cu bine și prin pamdemie, după ce a contactat doar o formă ușoară de Covid. Artistul așteaptă cu nerăbdare să se ridice total restricțiile, ca să poată ajunge în Germania să-și vadă nepoțelul!

Ovidiu Lipan Țăndărică e neobosit la 69 de ani Sursa: Facebook
Ovidiu Lipan Țăndărică e neobosit la 69 de ani Sursa: Facebook

Deși a făcut zilele trecute 69 de ani,Ovidiu Lipan Țăndărică, legendarul toboșar de la trupa Phoenix se simte tot tânăr și neliniștit. A reușit să fenteze până și Covid-ul. Acesta a contactat doar o formă ușoară și a tecut cu bine de cei doi ani de pandemie.

„Am împlinit și eu vârsta poziției!”

Pandemia asta a avut un efect foarte bizar. E unul am avut o energie și o vibrie înaltă, nu prea am dat importanță. Am avut o formă ușoară de Covid 19, nici nu știu când s-a legat. Trecem acum printr-o efervescență, sperăm să se elibereze mai repede, să scăpăm odată și să putem să socializăm din nou.

Nu vreau să vorbesc despre vârsta mea anul ăsta. Este o vârstă puțin indecentă, vârsta poziției. Am împlinit și eu vârsta poziției! 69 de ani! Nu are nici o legătură vârsta mea biologică cu freamătul meu interior.

Întotdeauna mi-a plăcut să stau lângă oameni frumoși, care au o energie bună, lângă femei frumoase. Eu ridic femeile la grad de om!”, s-a lăudat toboșarul, veșnic tânăr și neliniștit, pentru Click!.

Fiul lui Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexander, și-a făcut o carieră muzicală în Germania, acolo unde locuiește alături de mama sa, dar și de familia pe care și-a întemeiat-o. Acesta cântă la chitară și are trupa lui.

Toboșarul este extrem de mândru de fiul lui, dar are un mare regret la inimioară. Nu și-a putut vedea nepoțelul, în vârstă acum de doi ani, din cauza pandemiei. De abia așteaptă să ajungă în Germania de cum se vor ridica restricțiile ca să-l strâângă în brațe pe micuț.

Trecem prin diferite perioade, pandemia asta a lăsat și urme la mulți dintre noi, au fost și cazuri mai grave. Acum mă pregătesc să plec în Germania să-mi văd nepoțelul. De abia acum, după doi ani, încercăm să realizăm momentele acestea de familie”, ne- a mai spus toboșarul.

Fiul lui Ovidiu Lipan, Alexander, are 31 de ani și s-a născut în Wurzburg, Germania. Acesta a absolvit Conservatorul în Olanda și este chitarist, solist și compozitor.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net