Niculina Stoican, pusă la zid de o colegă de breaslă! Vedeta, chemată de urgență în instanță

Niculina Stoican a fost pusă la zid de colega sa de breaslă Olguța Berbec. Cele două se „războiesc” pe o piesă, pe care Niculina i-ar fi „suflat-o” celeilalte artiste. Scandalul a izbucnit anul trecut, dar încă nu a ajuns la apogeu, căci solistele de muzică populară și-au dat întâlnire inclusiv în fața judecătorilor.

Niculina Stoican, pusă la zid de o colegă de breaslă! Vedeta, chemată de urgență în instanță
Niculina Stoican, pusă la zid de o colegă de breaslă! Vedeta, chemată de urgență în instanță

Curg acuzații peste acuzații în ceea ce o privește pe Niculina Stoican, care i-ar fi făcut o mare nedreptate Olguței Berbec, colega sa de breaslă. Dacă anul trecut Olguța a decis să se lupte în instanță cu Niculina, pentru ea subiectul este deja închis și nu își bate capul prea tare cu declarațiile, căci vrea să lase magistrații să decidă care este adevărul. Speța are la bază încălcarea drepturilor intelectuale, iar una dintre cântărețele de muzică populară susține că i-a fost furată o piesă.

Citește și Ce s-a întâmplat de fapt între Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian chiar înainte de moartea artistului

Potrivit informațiile redate de VIVA!, primele înfățișări ar fi avut loc deja și urmează ca oamenii legii să hotărască artista căreia îi revine, de fapt, piesa care s-a transformat în mărul discordiei. Melodia a fost lansată în anul 2013, iar Olguța Berbec se bate cu pumnii în piept și spune că Niculina Stoican a furat cântecul. Spre surprinderea multora, există persoane din domeniu care dezvăluie că piesa nu ar aparține, de fapt, niciuneia dintre cântărețe, că ar fi fost lansată de Camelia Bălmău cu mult înainte de apariția acestui conflict.

Olguța Berbec, acuzații dure la adresa Niculinei Stoican

„Nu am mai vorbit despre asta, nu am nimic de ascuns. Pur și simplu este vorba despre încălcarea drepturilor de autor. Eu scriu piese, cred în ele, le scot din sufletul meu și este inacceptabil, în 2022, ca altcineva să își însușească această muncă, acest efort intelectual.

Consider că, în 2022, folclorul nu se mai culege de pe ulițele satului, folclorul este bine gândit, proiectele muzicale sunt bine calculate, plătite cu bani și trebuie să ne respectăm munca. Îmi pare rău că suntem în situația asta, dar nu este prima oară și atunci cred că lucrurile trebuie lămurite cumva. Nu suport ca cineva să-mi fure munca. A trebuit să ajungem în fața instanței pentru a se hotărî autenticitatea”, a declarat Olguța Berbec despre conflictul cu Niculina Stoican, la Etno TV.

Citește și Scandal după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Niculina Stoican îl dă în judecată pe impresarul artistului

Olguța Berbec, relație extraordinară de prietenie cu Petrică Mâțu-Stoian

Înainte ca faimosul artist să treacă în neființă, bruneta avea o relație de invidiat cu el, bărbatul fiindu-i alături chiar și la nuntă. A fost angajată la ansamblul Doina Gorjului și mulți o considerau „protejata” lui Mâțu-Stoian. A primit un cadou cu valoare sentimentală incomensurabilă din partea regretatului artist: costumul popular al mamei sale.

Amintim faptul că nici Petrică Mâțu-Stoian nu avea o relație prea bună cu Niculina Stoican, care este implicată într-un alt proces, cu impresarul cântărețului, Doru Gușman.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net