Niculina Stoican, pus─â la zid de o coleg─â de breasl─â! Vedeta, chemat─â de urgen╚Ť─â ├«n instan╚Ť─â

Niculina Stoican a fost pus─â la zid de colega sa de breasl─â Olgu╚Ťa Berbec. Cele dou─â se ÔÇ×r─âzboiescÔÇŁ pe o pies─â, pe care Niculina i-ar fi ÔÇ×suflat-oÔÇŁ celeilalte artiste. Scandalul a izbucnit anul trecut, dar ├«nc─â nu a ajuns la apogeu, c─âci solistele de muzic─â popular─â ╚Öi-au dat ├«nt├ólnire inclusiv ├«n fa╚Ťa judec─âtorilor.

niculina stoican jpeg
Niculina Stoican, pus─â la zid de o coleg─â de breasl─â! Vedeta, chemat─â de urgen╚Ť─â ├«n instan╚Ť─â

Curg acuza╚Ťii peste acuza╚Ťii ├«n ceea ce o prive╚Öte pe Niculina Stoican, care i-ar fi f─âcut o mare nedreptate Olgu╚Ťei Berbec, colega sa de breasl─â. Dac─â anul trecut Olgu╚Ťa a decis s─â se lupte ├«n instan╚Ť─â cu Niculina, pentru ea subiectul este deja ├«nchis ╚Öi nu ├«╚Öi bate capul prea tare cu declara╚Ťiile, c─âci vrea s─â lase magistra╚Ťii s─â decid─â care este adev─ârul. Spe╚Ťa are la baz─â ├«nc─âlcarea drepturilor intelectuale, iar una dintre c├ónt─âre╚Ťele de muzic─â popular─â sus╚Ťine c─â i-a fost furat─â o pies─â.

Cite╚Öte ╚Öi Ce s-a ├«nt├ómplat de fapt ├«ntre Niculina Stoican ╚Öi Petric─â M├«╚Ťu Stoian chiar ├«nainte de moartea artistului

Potrivit informa╚Ťiile redate de VIVA!, primele ├«nf─â╚Ťi╚Ö─âri ar fi avut loc deja ╚Öi urmeaz─â ca oamenii legii s─â hot─ârasc─â artista c─âreia ├«i revine, de fapt, piesa care s-a transformat ├«n m─ârul discordiei. Melodia a fost lansat─â ├«n anul 2013, iar Olgu╚Ťa Berbec se bate cu pumnii ├«n piept ╚Öi spune c─â Niculina Stoican a furat c├óntecul. Spre surprinderea multora, exist─â persoane din domeniu care dezv─âluie c─â piesa nu ar apar╚Ťine, de fapt, niciuneia dintre c├ónt─âre╚Ťe, c─â ar fi fost lansat─â de Camelia B─âlm─âu cu mult ├«nainte de apari╚Ťia acestui conflict.

stanga
dreapta
niculina stoican petrica matu stoian jpeg
niculina jpeg
6 7 delia barbu si niculina stoican jpeg
niculina stoican 5 jpg jpeg
niculina stoican1 jpg jpeg
niculina stoican jpg jpeg
niculina stoican 6 jpg jpeg
niculina stoican 2 jpg jpeg
niculina stoican 1 jpg jpeg
Niculina și Vasile Stănescu s au căsătorit în urmă cu 25 de ani jpeg
niculina stoican jpeg

Olgu╚Ťa Berbec, acuza╚Ťii dure la adresa Niculinei Stoican

ÔÇ×Nu am mai vorbit despre asta, nu am nimic de ascuns. Pur ╚Öi simplu este vorba despre ├«nc─âlcarea drepturilor de autor. Eu scriu piese, cred ├«n ele, le scot din sufletul meu ╚Öi este inacceptabil, ├«n 2022, ca altcineva s─â ├«╚Öi ├«nsu╚Öeasc─â aceast─â munc─â, acest efort intelectual.

Consider c─â, ├«n 2022, folclorul nu se mai culege de pe uli╚Ťele satului, folclorul este bine g├óndit, proiectele muzicale sunt bine calculate, pl─âtite cu bani ╚Öi trebuie s─â ne respect─âm munca. ├Ämi pare r─âu c─â suntem ├«n situa╚Ťia asta, dar nu este prima oar─â ╚Öi atunci cred c─â lucrurile trebuie l─âmurite cumva. Nu suport ca cineva s─â-mi fure munca. A trebuit s─â ajungem ├«n fa╚Ťa instan╚Ťei pentru a se hot─âr├« autenticitateaÔÇŁ, a declarat Olgu╚Ťa Berbec despre conflictul cu Niculina Stoican, la Etno TV.

Cite╚Öte ╚Öi Scandal dup─â moartea lui Petric─â M├«╚Ťu Stoian. Niculina Stoican ├«l d─â ├«n judecat─â pe impresarul artistului

Olgu╚Ťa Berbec, rela╚Ťie extraordinar─â de prietenie cu Petric─â M├ó╚Ťu-Stoian

├Änainte ca faimosul artist s─â treac─â ├«n nefiin╚Ť─â, bruneta avea o rela╚Ťie de invidiat cu el, b─ârbatul fiindu-i al─âturi chiar ╚Öi la nunt─â. A fost angajat─â la ansamblul Doina Gorjului ╚Öi mul╚Ťi o considerau ÔÇ×protejataÔÇŁ lui M├ó╚Ťu-Stoian. A primit un cadou cu valoare sentimental─â incomensurabil─â din partea regretatului artist: costumul popular al mamei sale.

Amintim faptul c─â nici Petric─â M├ó╚Ťu-Stoian nu avea o rela╚Ťie prea bun─â cu Niculina Stoican, care este implicat─â ├«ntr-un alt proces, cu impresarul c├ónt─âre╚Ťului, Doru Gu╚Öman.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg