Nikita, agresată în Centrul Vechi al Capitalei. Situația a degenerat și a fost nevoie de intervenția poliției

Ultima actualizare:

Mihaela Ispas, Nikita de România așa cum o cunoaștem mulți dintre noi, a fost în urmă cu doar câteva zile victima agresiunii pe străzile Capitalei, chiar în Centrul Vechi. Cunoscută de ani de zile din lumea showbiz-ului, nu este de mirare că mulți doresc să se filmeze sau să se fotografieze cu Nikita. Însă, un fan înfocat nu a avut tocmai un comportament adecvat.

Celebra Nikita, agresată de un fan înfocat în Centrul Vechi
Celebra Nikita, agresată de un fan înfocat în Centrul Vechi

În urmă cu câteva zile, aflată la o scurtă plimbare prin Centrul Vechi al Bucureștiului, Nikita a fost abordată de către un fan înfocat care dorea să facă un video cu ea. Însă blondina nu și-a dorit din cauza atitudinii și comportamentului acestuia, astfel că de aici a izbucnit un scandal. Vedeta a susținut că bărbatul nu a lăsat-o în pace și că ea l-a evitat, dar el a insistat. Tânărul furios a scuipat-o apoi, iar ea a ripostat.

„Unul nu mă lăsa în pace, mă agresa, mă obliga să merg cu el să fac video pentru Tik Tok. L-au luat bodyguarzii mei în primire căci începuse să mă înjure, deși l-am evitat. Eu nu l-am scuipat, el m-a scuipat, eu l-am înjurat că nu mă lăsa în pace”, a declarat Nikita, pentru Spynews.ro.

Tot timpul este asaltată de admiratori

Nikita se află acum în Sofia, Bulgaria, împreună cu celebrul actor Michele Morrone, și cu un grup de prieteni comuni. Blondina susține că altercația a avut loc vineri, 8 septembrie, și s-a încheiat la secția de poliție, oamenii legii amendându-l pe fanul înfocat.

„S-a întâmplat vineri, eu acum sunt în Bulgaria, la Sofia, cu Michele Morrone și cu tovarășii mei. Pe băiatul care m-a agresat l-au bătut bodyguazii mei și l-a luat poliția. Era beat, m-a și amenințat că am refuzat să fac Tik Tok cu el”, a mai adăugat Nikita.

Blondina a mai spus că este mereu înconjurată de fani, mulți dintre ei dorind să facă fotografii și înregistrări video, dar este pentru prima dată când a fost abordată atât de nepoliticos.

„E prima oară când mă abordează cineva așa, toate femeile îmi cer poze peste tot, recunosc că refuz câteodată, m-am săturat de poze, video, dar el a fost foarte obraznic. Eu sunt foarte amabilă cu toți fanii, dar pe astfel de persoane fără educație trebuie să le pui la punct, altfel și-o iau în cap. El și-a luat-o rău, dar a primit și amendă.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net