„Fata rea din București” a ieșit din comă! Nikita era să moară pe stradă

Mihaela Ispas, Nikita de România așa cum o cunoaștem mulți dintre noi, a plecat în urmă cu mai mulți ani în Spania, pentru a le oferi un trai mai bun fetelor ei. Acum câteva zile, ele erau, însă, disperate, din cauza faptului că mama lor a ajuns de urgență la spital, în comă. Nu au oferit prea multe detalii la momentul respectiv, întreaga situație fiind relatată abia acum.

Nikita de România făcea furori în emisiunile lui Dan Capatos, dat fiind faptul că ori de câte ori avea vreo problemă își făcea dreptate așa cum știa cel mai bine: cu pumnul! Viața ei s-a schimbat radical din anii 2000, de când am cunoscut-o cu toții pentru prima oară, iar pe data de 1 august a luat o întorsătură neașteptată! La momentul respectiv, fiicele bătăușei din Capitală rugau internauții să facă apel la Dumnezeu și anunțat că mama lor a fost internată în stare gravă.

S-ar putea să te intereseze și: A primit 4 ani de închisoare cu executare! Nikita, veste bombă din partea autorităţilor spaniole

„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa vă rugăm să vă rugaţi să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, au scris tinerele, pe pagina mamei lor. Între timp, apelul lor pare că a fost ascultat, iar Nikita și-a revenit cu ajutorul forței Divine și al specialiștilor care au tratat-o în unitatea spitalicească în care a petrecut aproximativ o săptămână.

Vezi și: FOTO Nikita stă cu banii pe card. Vezi cât a strâns de când e plecată în Spania

Nikita de România și-a revenit din comă! Cu ce afecțiune s-a confruntat?

Mihaela Ispas a suferit un infarct în timp ce mergea pe stradă, norocul său fiind că a avut în jur persoane care au alertat autoritățile. Între timp, starea ei de sănătate s-a ameliorat și chiar ar urma să fie externată în cursul zilei de luni din spitalul din Malaga unde a stat internată în ultima săptămână.

„Dumnezeu există! Mama și-a revenit. Mulțumesc tuturor. Vă iubesc”, a anunțat una dintre fiicele Mihaelei, pe rețele de socializare, notează Fanatik.ro.

Nikita ar urma să revină în țară în luna septembrie a acestui an, însă nu pentru a se stabili aici, ci doar pentru a vizita. Acum 15 ani a ales să se mute în Spania unde a început să își construiască o nouă viață total diferită de cea pe care a dus-o în România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
Giorgia Meloni FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg