„Fata de cartier” Nikita se află în stare gravă, la spital! Mesajul dureros al fetelor sale: „Murim și noi dacă...”

Nikita, cunoscută drept „bătăușa din București”, obișnuia să facă spectacol în emisiunile de scandal în anii 2000, pe când a devenit cunoscută în urma mai multor scandaluri pe care le-a avut cu alte vedete din România. Viața ei, însă, a luat o întorsătură neașteptată și a plecat din România, pentru a reuși să își întrețină copiii. Recent, aceștia au făcut un anunț îngrozitor despre fosta vedetă.

stanga
dreapta
nikita
Nikita (foto: Facebook) jpeg
Nikita (foto: Facebook) jpeg
nikita jpeg

Potrivit celor mai recente informații despre Nikita, blonda s-ar afla într-o stare critică de sănătate și este pe patul de moarte, în comă. Totul s-a aflat, în mod surprinzător, de pe rețelele de socializare ale fostei vedete, iar anunțul a fost făcut de fetele sale, care au ținut să ceară ajutorul internauților, în ceea ce privește starea de sănătate a mamei lor.

Vezi și:  Nikita de România a făcut infarct, în 2019. Ce mesaj a transmis vedeta de pe patul de spital?

Nikita ar fi în comă de pe data de 31 iulie, de duminică, mai exact, iar îngrijorarea este cu atât mai mare cu  cât fiicele „fetei de cartier” nu au răspuns solicitărilor jurnaliștilor de la SpyNews și nu au oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a fiicei lor. Rămâne de văzut dacă informația este, într-adevăr, reală, sau dacă Nikitei i s-au spart conturile de pe rețelele de socializare și vestea îngrozitoare este o glumă nesărată.

Prima reacție după ce Nikita a intrat în comă

„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook deținută de Nikita.

Nu rata: FOTO Nikita stă cu banii pe card. Vezi cât a strâns de când e plecată în Spania

În primăvara acestui an s-a aflat că Nikita s-a mutat în Spania, unde s-a angajat după ce zilele sale de glorie trăite în România s-au transformat într-o amintire. A renunțat la aparițiile televizate și la scandalurile care au consacrat-o și s-a angajat la o primărie din peninsula Iberică, unde a reușit să își achiziționeze un autoturism și o locuință.

Cine este, de fapt, Nikita? O cunoaște o țară întreagă

„Fata de cartier”, cunoscută și ca „Bătăușa din Piața Romană” a devenit cunoscută în anii ’90, datorită numeroaselor scandaluri în care a fost implicată. La momentul respectiv se știa că Nikita intervenea cu forța în caz de conflict și nu se ferea să se impună cu bătaia.

 A avut o copilărie dureroasă, care i-a marcat viața, căci părinții o puneau la punct cu forța, până când a decis să fugă de acasă. S-a căsătorit, iar relația cu soțul său a fost una publică, dat fiind faptul că scandalurile dintre ei au ajuns subiect de discuție în emisiunea moderată de Dan Capatos.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
Dany D si Liam McIntyre   ziua 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg