Nimeni nu a știut! Cum s-a cuplat Elena Gheorghe cu Cornel Ene: „Era 2:00 noaptea...”

Elena Gheorghe și Cornel Ene sunt două nume mari în showbizz-ul românesc, cunoscuți nu doar pentru începuturile lor în trupa Mandinga, ci și pentru frumoasa lor poveste de dragoste. Recent, frumoasa artistă a dezvăluit cum s-a combinat cu actualul ei soț cu care urmează să împlineasă 20 de ani de iubire pură!

Elena Gheorghe și Cornel fac 20 de ani de relație
Elena Gheorghe și Cornel fac 20 de ani de relație

Cum s-a combinat Elena Gheorghe cu Cornel Ene

În urmă cu 20 de ani, Elena Gheorghe și Cornel Ene erau colegi în trupa Mandinga și buni prieteni. Însă, în timp ce erau în turneu, amândoi au început să simtă că între ei există ceva mai mult decât o simplă prietenie. Elena a fost cea care a făcut primul pas, și a decis să îi mărturisească sentimentele lui Cornel, chiar de ziua ei. A fost într-o seară magică pe plajă, unde artista i-a spus lui Cornel cât de mult înseamnă pentru ea.

După acel moment special pe plajă, cei doi s-au cuplat. Elena și Cornel au continuat să colaboreze în trupa Mandinga și, ulterior, în cariera solo a Elenei. În prezent, Elena și Cornel sunt căsătoriți și au două copii, demonstrând că dragostea lor a trecut cu succes testul timpului.

Vedeta a dezvăluit totul într-un interviu exclusiv pentru ciao.ro: „20 de ani se vor împlini fix pe 30 iulie, când este și ziua mea, pentru că atunci cumva s-a întâmplat să zicem da. Eram la mare, noi ne plăceam de câteva luni. Nu îndrăznea niciunul să facă primul pas. De ziua mea au venit toți colegii. Cred că mai spre final așa, era 2.00 noaptea, eram la Vox Maris și i-am spus: hai să ne plimbăm.

Am luat-o pe plajă și i-am spus că îl plac mai mult decât ca pe un coleg, el a zis că și el simte la fel și cam asta a fost. Bine, normal, că a fost mai romantic așa în ceea ce am simțit și în ceea ce s-a întâmplat, dar am zis-o pe repede înainte. A fost inițiativa mea, am fost destul de îndrăzneață, dar mă bucur că am avut îndrăzneală și curaj atunci, deși eu întotdeauna am așteptat să fiu curtată, să nu fac eu primul pas. Așa am simțit. Eram de mult timp prieteni foarte buni. Era – pot să spun – cel mai bun prieten al meu. Îi spuneam și de bune și de rele și el la fel mie. Și am simțit că suntem mai mult de atât.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Sue Ellen jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Vittoria Ceretti si Leonardo di Caprio in vacanta  Foto Profimedia (2) jpg
dana marijuana jpg
banner liviu varciu png
katy perry fusta scurta profimedia jpg
fani alain delon profimedia jpg
banner lino golden png
image jpeg
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
image
actualitate.net
image
actualitate.net